Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Teruna000 aha, už čtu něco lehčího, to ten bramborový salát moc nesplňuje
Na česnekovou dávám kyselou okurku nebo mandarinku. Na tuňákovou červenou cibuli a na krabí nic. jen proužky vidličkou, ale to dělám na všecky i tak…
Tak ja jsem v šoku, diskuze o chlebiccich jak se rozjela a ta o pomoci onkologicky nemocným dětem ma cele DVA prispevky!!
nic proti zakladatelce..
Zampiony naplnit lucinou a zapect. Jednoduche a prekvapive dobre.
Minulý týden jsem měla u kamarádky jednohubky s česnekovou pomazánkou zdobené kousky jalapeňos (dost ostré papričky) a bylo to překvapivě osvěžující. Krabí obvykle zdobím kouskem citronu a ananasu, stejně jako lososovou (z opravdového lososa, másla a trošky tvarohu), tuňákovou ničím (té stejně jako sardinkové nebo škvarkové sluší nejvíc čerstvý chleba a nic víc).
Jako chuťovky bez pečiva dávám např. balkán s ananasem (čerstvý je lepší), nivu s rybízovou marmeládou, sušená rajčata a plněné olivy.
Já dělávám pomazánku nivovou (strouhaná niva, pomazánkové máslo), tvarohovou česnekačku, dudáckou (tvaroh, cibule, sladká paprika koření, špetka soli, lžíce majonézy, ať se to líp maže), miluju čabajkovou (nastrouhat čabajku nebo nějakou suchou klobásu a smíchat s máslem),rybičkovou.
A také mám ráda absolutní klasiku, asi sem taky konzerva
takže miluju plátek klobásy, na to kolečko kyselé okurky a kostičku sýra, zapárátkovat a sežrat ![]()
Jinak kdo má rád sladkoslané chutě (já to moc nemusím, ale tohle mi celkem přišlo zajímavý), tak jsem kdysi dávno v Brně na Čáře jedla netradiční chlebíčky:
na veku namazat třenou nivu, na to položit plátek jablíčka a pro ozdobu zastříknout karamelem (nemusí se dělat ručně, stačí takováta poleva, je to jen na dotažení chuti).