Čím ozdobit chlebíčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
18.12.14 18:49

@Teruna000 aha, už čtu něco lehčího, to ten bramborový salát moc nesplňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.12.14 18:51

Na česnekovou dávám kyselou okurku nebo mandarinku. Na tuňákovou červenou cibuli a na krabí nic. jen proužky vidličkou, ale to dělám na všecky i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
18.12.14 19:26

Tak ja jsem v šoku, diskuze o chlebiccich jak se rozjela a ta o pomoci onkologicky nemocným dětem ma cele DVA prispevky!! :potlesk: nic proti zakladatelce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.12.14 19:40

Zampiony naplnit lucinou a zapect. Jednoduche a prekvapive dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.12.14 08:21

Minulý týden jsem měla u kamarádky jednohubky s česnekovou pomazánkou zdobené kousky jalapeňos (dost ostré papričky) a bylo to překvapivě osvěžující. Krabí obvykle zdobím kouskem citronu a ananasu, stejně jako lososovou (z opravdového lososa, másla a trošky tvarohu), tuňákovou ničím (té stejně jako sardinkové nebo škvarkové sluší nejvíc čerstvý chleba a nic víc).
Jako chuťovky bez pečiva dávám např. balkán s ananasem (čerstvý je lepší), nivu s rybízovou marmeládou, sušená rajčata a plněné olivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
19.12.14 08:34

Já dělávám pomazánku nivovou (strouhaná niva, pomazánkové máslo), tvarohovou česnekačku, dudáckou (tvaroh, cibule, sladká paprika koření, špetka soli, lžíce majonézy, ať se to líp maže), miluju čabajkovou (nastrouhat čabajku nebo nějakou suchou klobásu a smíchat s máslem),rybičkovou.
A také mám ráda absolutní klasiku, asi sem taky konzerva :D takže miluju plátek klobásy, na to kolečko kyselé okurky a kostičku sýra, zapárátkovat a sežrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
19.12.14 08:35

Jinak kdo má rád sladkoslané chutě (já to moc nemusím, ale tohle mi celkem přišlo zajímavý), tak jsem kdysi dávno v Brně na Čáře jedla netradiční chlebíčky:

na veku namazat třenou nivu, na to položit plátek jablíčka a pro ozdobu zastříknout karamelem (nemusí se dělat ručně, stačí takováta poleva, je to jen na dotažení chuti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí