Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký večer,
chtěla bych potěšit maminku, jelikož jsem nakoupila na stránkách www.elnix.cz a za nákup jsem dostala možnost opětovaného nákupu s 50% slevou. Poradíte mi jakým zbožím mamku potěšit? Co by Vás potěšilo, popřípadě zaujalo?
Nic z nabízeného zboží nevlastní, popřípadě je zboží v domácnosti zastaralé. Tudíž opravdu nevím…
To bys mela vedet ty cim potesit vastni maminku, co ma, co nema, co potrebuje, po cem touzi, jaky ma vkus…jak my to mame vedet.
Trošku mi to zavání reklamou, ale překvapuje mě, že nejsi nováček… ![]()
Možná jsem to napsala moc okatě, že příspěvek působí, jako reklama. K Vánocům jsme s manželem na této stránce kupovali kávovar, který nebyl nejlevnější, tudíž jsme slevu na další zboží uvítali. Jen zrovna nic nepotřebujeme a mě nic nenapadá, co koupit a slevu nechat projít je mi líto.
@klarucha a co takhle se maminky zeptat to že by si sama směla vybrat je půl radosti
P. S. nekliknu.. ![]()
Já ráda vařím, takže by mě potěšil nějaký keram. hrnec velký.
A ten tyčový vysavač, no něco bych si tam vybrat dokázala ![]()
A co se jí zeptat, když sama nevíš? Jinak podle zájmů, něco, co jí chybí, něco, co by chtěla, ale sama si to nekoupí… my tvoji maminku neznáme ![]()
Chápu, že moji maminku neznáte. Koukala jsem na ten parní čistič. Jen s ním nemám zkušenosti, lze bez problému čisit plovoucí podlahu párou? Ještě mě napadl kuchyňský robot.
@noemmi - Tu konvici jsem úplně přehlédla. Jen mě mrzí, že ji nemají v jiné barvě.
@Xverunka - Smaozřejmě by to bylo nejlepší, ale beru to podle sebe, že když nemám zdání o tom, že mi chce někdo udělat radost je překvapení o to větší a radost dvojnásobná. ![]()
@lovesmile píše:
Trošku mi to zavání reklamou, ale překvapuje mě, že nejsi nováček…
Presne. ![]()
@klarucha Tak třeba nezmínila se někdy o nečem, co by chtěla? To by udělalo největší radost mně, že si dotyční pamatují, že jsem po něčem někdy toužila…
@klarucha píše:
Hezký večer,chtěla bych potěšit maminku, jelikož jsem nakoupila na stránkách www.elnix.cz a za nákup jsem dostala možnost opětovaného nákupu s 50% slevou. Poradíte mi jakým zbožím mamku potěšit? Co by Vás potěšilo, popřípadě zaujalo?
Nic z nabízeného zboží nevlastní, popřípadě je zboží v domácnosti zastaralé. Tudíž opravdu nevím…
kdyz jsou schopni dat ti 50% na cely nakup, tam maji zbozi paradne predrazene, uz bych je nekrmila