Čím potěšit mamku

888
25.2.15 21:36

Čím potěšit

Hezký večer,

chtěla bych potěšit maminku, jelikož jsem nakoupila na stránkách www.elnix.cz a za nákup jsem dostala možnost opětovaného nákupu s 50% slevou. Poradíte mi jakým zbožím mamku potěšit? Co by Vás potěšilo, popřípadě zaujalo?

Nic z nabízeného zboží nevlastní, popřípadě je zboží v domácnosti zastaralé. Tudíž opravdu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3509
25.2.15 21:37

Reklama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.2.15 21:38

To bys mela vedet ty cim potesit vastni maminku, co ma, co nema, co potrebuje, po cem touzi, jaky ma vkus…jak my to mame vedet.

• Citovat
  • Upravit
66815
25.2.15 21:39

Trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.2.15 21:48

Trošku mi to zavání reklamou, ale překvapuje mě, že nejsi nováček… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.2.15 22:12

Možná jsem to napsala moc okatě, že příspěvek působí, jako reklama. K Vánocům jsme s manželem na této stránce kupovali kávovar, který nebyl nejlevnější, tudíž jsme slevu na další zboží uvítali. Jen zrovna nic nepotřebujeme a mě nic nenapadá, co koupit a slevu nechat projít je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.2.15 22:23

@klarucha a co takhle se maminky zeptat to že by si sama směla vybrat je půl radosti
P. S. nekliknu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.15 22:31

Já ráda vařím, takže by mě potěšil nějaký keram. hrnec velký.
A ten tyčový vysavač, no něco bych si tam vybrat dokázala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
25.2.15 22:37

Možná je to reklama, ale hezká :D
Brala bych totok

http://www.elnix.cz/…l-k571-minno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.2.15 23:08

A co se jí zeptat, když sama nevíš? Jinak podle zájmů, něco, co jí chybí, něco, co by chtěla, ale sama si to nekoupí… my tvoji maminku neznáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.2.15 07:22

Chápu, že moji maminku neznáte. Koukala jsem na ten parní čistič. Jen s ním nemám zkušenosti, lze bez problému čisit plovoucí podlahu párou? Ještě mě napadl kuchyňský robot.
@noemmi - Tu konvici jsem úplně přehlédla. Jen mě mrzí, že ji nemají v jiné barvě.

@Xverunka - Smaozřejmě by to bylo nejlepší, ale beru to podle sebe, že když nemám zdání o tom, že mi chce někdo udělat radost je překvapení o to větší a radost dvojnásobná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.2.15 07:51
@lovesmile píše:
Trošku mi to zavání reklamou, ale překvapuje mě, že nejsi nováček… :think:

Presne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.2.15 08:24

@klarucha Tak třeba nezmínila se někdy o nečem, co by chtěla? To by udělalo největší radost mně, že si dotyční pamatují, že jsem po něčem někdy toužila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
26.2.15 11:21
@klarucha píše:
Hezký večer,

chtěla bych potěšit maminku, jelikož jsem nakoupila na stránkách www.elnix.cz a za nákup jsem dostala možnost opětovaného nákupu s 50% slevou. Poradíte mi jakým zbožím mamku potěšit? Co by Vás potěšilo, popřípadě zaujalo?

Nic z nabízeného zboží nevlastní, popřípadě je zboží v domácnosti zastaralé. Tudíž opravdu nevím…

kdyz jsou schopni dat ti 50% na cely nakup, tam maji zbozi paradne predrazene, uz bych je nekrmila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný