Čím promazávat vyrážku? FOTO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
2.4.19 13:00
@maca84 píše:
Ahoj ja bych zkusila sudocrem…nam pomuze snad na vse na opruzeniny na vyrazky popaleni treba od slunicka…ja si ho nemuzu vynachvalit.a kdyz to nezabere tak dr.nebo kozni ;)
:palec: :potlesk: presne…cokoli se zinkem a sudocrem je na to super.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.4.19 13:23

@Kukacka123 jasne mi mazem jen sudocrem…pomaha nam hodne.a vydrzi dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.4.19 13:40

@Kukacka123 @maca84 : ale sudokrem vysušuje. U suchým míst při ekzému se musí promastovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.4.19 13:48
@Sůvička80 píše:
@Kukacka123 @maca84 : ale sudokrem vysušuje. U suchým míst při ekzému se musí promastovat.

Neni vzdy pravda! ;) To tvrdi doktori ze? Ale pokud se jedna o projev premnozene kvasinky ve strevech, vlastni zkusenost s ekzemem, loziska se musi vysusit a napadena kuzicka vysoupat pryc. A taky rozhodne ne promastovat, ale hydratovat - to je rozdil. Na atop (jakykoli ekzem) jsou nejlepsi emociliencni mleka. Edit: ale az na zdravou kuzi.

Příspěvek upraven 02.04.19 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.4.19 13:49

@Sůvička80 Nam se furt delala za ouskem takova sucha vyrazka a pomohl jen sudocrem.kdyz jsrm to mastila bylo to mozna horsi nehojilo.az ten sudocrem nam to krasne zahojil.na kazdyho pusobi neco jinyho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.4.19 13:51
@maca84 píše:
@Sůvička80 Nam se furt delala za ouskem takova sucha vyrazka a pomohl jen sudocrem.kdyz jsrm to mastila bylo to mozna horsi nehojilo.az ten sudocrem nam to krasne zahojil.na kazdyho pusobi neco jinyho. ;)

Presne tak, i na suchou vyrazku a ekzem je sudocrem dobry :palec: vetsina mastneho to zhorsi, kor rude fleky…a nekdy to naopak zacne jeste mokvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.4.19 14:01

@Kukacka123 jj presne tak… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.4.19 15:06
@Kukacka123 píše:
Neni vzdy pravda! ;) To tvrdi doktori ze? Ale pokud se jedna o projev premnozene kvasinky ve strevech, vlastni zkusenost s ekzemem, loziska se musi vysusit a napadena kuzicka vysoupat pryc. A taky rozhodne ne promastovat, ale hydratovat - to je rozdil. Na atop (jakykoli ekzem) jsou nejlepsi emociliencni mleka. Edit: ale az na zdravou kuzi.Příspěvek upraven 02.04.19 v 13:50

Tak já se příště radši zeptan tady než studovaného doktora ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.4.19 16:31
@Sůvička80 píše:
Tak já se příště radši zeptan tady než studovaného doktora ;) .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechapu tvou reakci :mrgreen: tak sem nechod, kdyz si myslis, ze jsme pitome a umis se akorat vysmivat :mrgreen: podivej se na stranky Very Zikove a pak kopej kolem sebe :P a mam v okoli znamou, ktere doktori dite dostali do takoveho stadia, ze uz nevedeli co s nim ani v nemocnici, byli pres tyden hospitalizovani. Videla jsem i fotky v nejhorsim stadiu a fakt to bylo desne - na celem tele i obliceji loziska do masa. A to udelali doktori svymi patlatky a pokusy :P Az diky Zikove to dali dokupy. Ale ver si cemu chces a klidne si maz kortikoidy, mne je to fuk, je to tve dite :mavam: edit: ja jen napsala svou zkusenost.

Příspěvek upraven 02.04.19 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.4.19 16:32
@maca84 píše:
@Kukacka123 jj presne tak… :palec: :palec:

Ale nejsme studovane a tak je to spatne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit