Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@maca84 píše:
Ahoj ja bych zkusila sudocrem…nam pomuze snad na vse na opruzeniny na vyrazky popaleni treba od slunicka…ja si ho nemuzu vynachvalit.a kdyz to nezabere tak dr.nebo kozni
@Kukacka123 jasne mi mazem jen sudocrem…pomaha nam hodne.a vydrzi dlouho ![]()
@Kukacka123 @maca84 : ale sudokrem vysušuje. U suchým míst při ekzému se musí promastovat.
@Sůvička80 píše:
@Kukacka123 @maca84 : ale sudokrem vysušuje. U suchým míst při ekzému se musí promastovat.
Neni vzdy pravda!
To tvrdi doktori ze? Ale pokud se jedna o projev premnozene kvasinky ve strevech, vlastni zkusenost s ekzemem, loziska se musi vysusit a napadena kuzicka vysoupat pryc. A taky rozhodne ne promastovat, ale hydratovat - to je rozdil. Na atop (jakykoli ekzem) jsou nejlepsi emociliencni mleka. Edit: ale az na zdravou kuzi.
Příspěvek upraven 02.04.19 v 13:50
@Sůvička80 Nam se furt delala za ouskem takova sucha vyrazka a pomohl jen sudocrem.kdyz jsrm to mastila bylo to mozna horsi nehojilo.az ten sudocrem nam to krasne zahojil.na kazdyho pusobi neco jinyho. ![]()
@maca84 píše:
@Sůvička80 Nam se furt delala za ouskem takova sucha vyrazka a pomohl jen sudocrem.kdyz jsrm to mastila bylo to mozna horsi nehojilo.az ten sudocrem nam to krasne zahojil.na kazdyho pusobi neco jinyho.
Presne tak, i na suchou vyrazku a ekzem je sudocrem dobry
vetsina mastneho to zhorsi, kor rude fleky…a nekdy to naopak zacne jeste mokvat…
@Kukacka123 píše:
Neni vzdy pravda!To tvrdi doktori ze? Ale pokud se jedna o projev premnozene kvasinky ve strevech, vlastni zkusenost s ekzemem, loziska se musi vysusit a napadena kuzicka vysoupat pryc. A taky rozhodne ne promastovat, ale hydratovat - to je rozdil. Na atop (jakykoli ekzem) jsou nejlepsi emociliencni mleka. Edit: ale az na zdravou kuzi.Příspěvek upraven 02.04.19 v 13:50
Tak já se příště radši zeptan tady než studovaného doktora
.
@Sůvička80 píše:
Tak já se příště radši zeptan tady než studovaného doktora.
Příspěvek upraven 02.04.19 v 16:33
@maca84 píše:
@Kukacka123 jj presne tak…![]()
Ale nejsme studovane a tak je to spatne ![]()