Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zetpat zkušenějších na jednu věc. Je to asi týden co mi bylo neustále zle vždy večer mi bylo na zvacení to trvalo asi tak 14 dní. Pak to bylo v pořádku a dnes ráno je to zase jako by křeče a pocit na zvracení.Menstruaci jsem měla asi něco před měsícem , ale mám nepravidelnou menstruaci , ale pokaždé to pak dostanu.Co se týče menstruace tak mám stále málo.Nyní jsem menstruaci ještě nedostala .Prosím o radu děkuji. Ještě bych chtěla podotknout, že s přítelem používáme kondom a nikdy se nám neprotrhl.
Ty můj kvítku medový, to se nikdo nedoví
![]()
Těžko radit - bud kup test, zajdi k doktorovi, nebo čekej na MS.. ![]()
No asi ten test raději vyzkouším, ale když jsem teď pročítala jak ty těhotenské testy fungují tak nevim nevim
Každopádně děkuji za radu ![]()
tak pokud nevěříš testu tak jako samoplátce do laborky na krev
HCG
Kackaaa píše:
Ahoj chtěla bych se zetpat zkušenějších na jednu věc. Je to asi týden co mi bylo neustále zle vždy večer mi bylo na zvacení to trvalo asi tak 14 dní. Pak to bylo v pořádku a dnes ráno je to zase jako by křeče a pocit na zvracení.Menstruaci jsem měla asi něco před měsícem , ale mám nepravidelnou menstruaci , ale pokaždé to pak dostanu.Co se týče menstruace tak mám stále málo.Nyní jsem menstruaci ještě nedostala .Prosím o radu děkuji. Ještě bych chtěla podotknout, že s přítelem používáme kondom a nikdy se nám neprotrhl.
To je jako věštit z koule
Vtip ![]()
Udělala bych si test
A pokud by byl negativní a problémy přetrvávali tak bych zašla za dr.-obvoďačkou a ta tě vyšetří nabere krev
Příčiny tvých potíží můžou být různé.Můžeš mít gastritidu,nějaký vředík atd…Ale předně bych zkusila ten test ![]()