Čím to může být?

50
22.9.10 09:42

čím to může být?

Ahoj chtěla bych se zetpat zkušenějších na jednu věc. Je to asi týden co mi bylo neustále zle vždy večer mi bylo na zvacení to trvalo asi tak 14 dní. Pak to bylo v pořádku a dnes ráno je to zase jako by křeče a pocit na zvracení.Menstruaci jsem měla asi něco před měsícem , ale mám nepravidelnou menstruaci , ale pokaždé to pak dostanu.Co se týče menstruace tak mám stále málo.Nyní jsem menstruaci ještě nedostala .Prosím o radu děkuji. Ještě bych chtěla podotknout, že s přítelem používáme kondom a nikdy se nám neprotrhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
22.9.10 09:47

Ty můj kvítku medový, to se nikdo nedoví :mrgreen: :mrgreen:
Těžko radit - bud kup test, zajdi k doktorovi, nebo čekej na MS.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.9.10 09:53

No asi ten test raději vyzkouším, ale když jsem teď pročítala jak ty těhotenské testy fungují tak nevim nevim :) Každopádně děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
22.9.10 10:09

tak pokud nevěříš testu tak jako samoplátce do laborky na krev :wink: HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.9.10 10:44
Kackaaa píše:
Ahoj chtěla bych se zetpat zkušenějších na jednu věc. Je to asi týden co mi bylo neustále zle vždy večer mi bylo na zvacení to trvalo asi tak 14 dní. Pak to bylo v pořádku a dnes ráno je to zase jako by křeče a pocit na zvracení.Menstruaci jsem měla asi něco před měsícem , ale mám nepravidelnou menstruaci , ale pokaždé to pak dostanu.Co se týče menstruace tak mám stále málo.Nyní jsem menstruaci ještě nedostala .Prosím o radu děkuji. Ještě bych chtěla podotknout, že s přítelem používáme kondom a nikdy se nám neprotrhl.

To je jako věštit z koule :lol: :lol: Vtip 8-)

Udělala bych si test :wink: A pokud by byl negativní a problémy přetrvávali tak bych zašla za dr.-obvoďačkou a ta tě vyšetří nabere krev :wink: Příčiny tvých potíží můžou být různé.Můžeš mít gastritidu,nějaký vředík atd…Ale předně bych zkusila ten test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí