Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mně zase v lékárně řekla, že těhotné smí užívat na kašel Stodal… a magistra v jiné mi řekla, že v žádném případě neb má v sobě alkohol
pak si vyber
no jo, asi to potřebovala prodat. To samé to určitě není, možná jen myslela, že z principu je těhotenský test jako těhotenský test, ale mammatest je jen v jednom obalu ![]()
Já jsem si ho kupovala… Nevím, jestli je to fakt stejné, ale já s ním byla spokojená ![]()
Asi tim myslela, ze je stejne citlivy a stejny princip testovani, prouzek namaceny do nadobky s moci.
Ale kvalitou to podle me neni to same.
Asi zalezi na tom, kdy testujes, pokud uz pri zpozdeni, tak by nemel byt problem jakykoliv test, pokud si lovec duchu pred ocekavanym terminem ms, tak bych se pidila po tom mamatestu
já měla mamatest a ukázal to asi až 40 den po ms. Takže podle mě je to jedno, jen platíš za obal a to, že to máš v umělohmotném peru a pod, a ne jen papírový proužek…
Sufik píše:
já měla mamatest a ukázal to asi až 40 den po ms. Takže podle mě je to jedno, jen platíš za obal a to, že to máš v umělohmotném peru a pod, a ne jen papírový proužek…
Mamatest má i papírové proužky, jsou dva v balení a určitě ne předražené. ![]()
No o lékárně Dr.Maxe se mi i zdá. Manžel tam byl pro slunečnicový olejíček pro mimi a tamní MADAM LÉKÁRNICE se mu vysmála a poslala ho do potravin. Takže o kvalitě lékárny Dr.Maxe … minimálně tady v Havířově u Kaufu … no comment
A co se léků pro těhule týče…také nulové znalosti.
Co se těhu testů týče…myslím, že jiný je jen obal.
A léky na nachlazení v těhu?
Klidně můžeme: Paralen, Mucosolvan, Olynth, Nasivin (info mám z porodnice u Apolináře)
Ten nejoblíbenější a asi také nejspolehlivější je Mamatest od GS. Stojí kolem 40 Kč, nejméně spolehlivý, co jsem zatím slyšela je Best, vychází často falešně pozitivní.
Best jsem si před pár lety koupila ijá-4× negativní a hádejte-byla jsem těhotná. ![]()
Mi říkali v tété lékárně úplně to samé, test jsem koupila, dneska udělala a hurá, // tlustice. Ale mám pocit, že tam ty čárky vybíhaly nějak dýl, a ani jsem na testu nenašla citlivost.
já si ten test kupovala a příjde mi, že fungoval dobře
podle mě to mají tak levné, protože to má jejich značku.
a s tím stodalem
taky jsem měla kašel když jsem kojila a magistra, nějaká fest mladá, mi řekla, že to můžu, že je to homeopatika. Příjdu domů, čtu příb.leták a tam, že to nemůžu. Tak si pak vyber ![]()
Personál v Dr. max podle mě nejsou lékárnice. Mají tam jednu na ukázku, aby vyhověli zákonu a ostatní jsou normální prodavačky, který vědí úplně kulový. Zásadně tam nechodím.
Nečetla jsem všechny příspěvky a nemám zkušenost s Dr. Max, ale asi neni úplně vyloučeno, že výrobce Mamatestu vyrábí dodává i test pro Dr. Max, který má jen svůj obal. Těžko říct jak to ta lékárnice myslela, jestli by tuhle info vůbec věděla…
Pracovala jsem ve firmě, která má co dočinění i s kosmetickýma firmama. Stává se, že velká firma vyrábějící kosmetku (u které občas platíme hlavně obal a značku) dodává krém do menší firmy, která má jiný obal a prodá to pod svým názvem a i levněji. Ten krém je stejný, jen jiný obal a jiné kecy o přípravku
Běžný spotřebitel to nepozná.
Ahoj
dnes jsem si šla zakoupit těhotenský test a jelikož jsem se tady dočetla ,že nejspolehlivější je mamatest ,tak jsem žádala něj. V lékárně mě dala dr.Max těhotenský test a když jsem se ptala ,tak mě řekla že je to úplně to samé akorád s jiným obalem ,tak nevím co to má znamenat .