Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Souhlasím s dvojkou. Znám tolik chlapů, co svou polovičku podvedlo, nebo by klidně podvedlo, byť ji milují nadevše. Proto mám v těchto věcech sundané růžové brýle a klidně bych považovala za úplně normální třeba polyamorii
.
Jinak, chlapi mě už asi ani ničím nepřekvapí
!
Když cizí? Tak cizí…
Mladý klučina, přepravce mi dovezl zásilku, odnesl mi ji až do baráku a řekl mi, že jsem si zapomněla stažena okna u auta, že prší, ať si je zadělám, nebo mi do auta naprší. Mile mě to překvapilo…přišla Titz pak hned prutrž a měla bych tam rybník.
Ale nevím jestli se v tomto tématu smí napsat i pozitivní zkušenosti.
Mě včera překvapil můj muž, když se rozkecal o tom, že nechápe proč si mladé holky dělají umělá prsa, že nerozumí tomu, jak se s tím dá kojit a že žádný ideál krásných prsou neexistuje, že každý chlap má rád jiný.
vlastně nikdy jsme tuhle konverzaci neměli a zarazilo mě, že hodně mluvil i o tom kojení.
![]()
Jinak muži překvapují pořád, a to si vždycky řeknu, že už mě nemůže nic překvapit. ![]()
Mě překvapuje, kolik chlapů, kteří na své okolí působí až drsně, je ve skutečnosti hrozně křehkých bytostí, kterým když se dotknete slabého bodu, tak se klidně složí.
Překvapil mě můj muž, když mi po shlédnutí nějakého rozhovoru v TV řekl, že by se nebránil polyamorii a co já jako na to
.
Hele jednou jsem seděla s přítelem a jeho kámoši u stolu, sama holka, a spadla najednou přímo ze stromu prede mě na stul housenka pidalka, tak jsem se lekla a udělala odpovídající zvuk (ale nezačala jsem pistet, ječet ani nic takového hysterickeho). Byl tam jeden typek a toho to nějak zaujalo a začal se mi vysmivat až byl nakonec i celkem hnusnej, ze už to ani nebyla sranda, ale nějak to posléze vysumelo doztracena, nikdo na to moc nereagoval.
Tu housenku jsem odmetla dolu a sledovala, jak se pidalkuje pod stolem. Nebyla vůbec hloupá, štrádovala si to rovnou do jeho sandály a když mu vlezla na nohu, tak dotyčnej začal ječet a vyskočil tak, ze malem poboril stul, lavici na které sedel a div ze sam nespadnul
tak se mu pak smála celá banda včetně mě
takovej geroj se z nej vyklubal ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, otázka pro pobavení. Ale raději anonymně, ať mě mí drazí kolegové nepoznaji, nikdy nevíš. Čím vás poslední dobou překvapili muži? Myslím klidně ti cizí. Já pracuju v mužské kolektivu, tak jsem měla za to, že už mě nic nepřekvapí, a ejhle, pořád se dozvídám něco nového…
- Nedávno mi svobodný, bezdetny kolega, bydlici single v garsonce, 30+, řekl, že jaké já můžu mít starosti…?!
Vždyť on má každý den práci zorganizovat si sporty, já „jen“ dvě děti školou povinné, dům, zahradu…
- Jak i ti, do kterých by to člověk vůbec! neřekl, jsou schopni podvest manželku, když je k tomu příležitost (večírek, alkohol), a to víceméně bez výčitek svědomí.
Priznavam, ze ani nahodou neverim na 100pro verneho chlapa. Myslim si, ze kdyz je zena pritazliva, ma charme, pritom chytra a chce nejakeho chlapa dostat, tak dostane. Nabidku nezavazneho sexu od takove neprijme maloktery chlap a v drtive vetsine to neni jednou.. A ano chlapa, ktery miloval svoji zenu, opevoval ji, nodil kytky, pomahal, krasne s ni mluvil a pritom suk. l prvni ligu v ramci sveho haremu, protoze zenske se nej lepily jak vosa na bombon jsem poznala taky..takze ty co rikaji..muj chlap by nikdy nezahl, to nejspise jen nevedi..
Se divim, že žádná nezmínila že ji překvapil svojim penisem. Fakt zklamání ![]()
@lilith1 píše:
Priznavam, ze ani nahodou neverim na 100pro verneho chlapa. Myslim si, ze kdyz je zena pritazliva, ma charme, pritom chytra a chce nejakeho chlapa dostat, tak dostane. Nabidku nezavazneho sexu od takove neprijme maloktery chlap a v drtive vetsine to neni jednou.. A ano chlapa, ktery miloval svoji zenu, opevoval ji, nodil kytky, pomahal, krasne s ni mluvil a pritom suk. l prvni ligu v ramci sveho haremu, protoze zenske se nej lepily jak vosa na bombon jsem poznala taky..takze ty co rikaji..muj chlap by nikdy nezahl, to nejspise jen nevedi..
Nejlepší sranda je, když taková ženská říká, že ten její nemá kdy, že jsou pořád spolu.
Milence stará poslala do lékárny pro lék pro malého a on mě po cestě nabral a fiknul.
Jsem si jistá, že o tom ženuška nemá ani páru. ![]()
Ahoj, otázka pro pobavení. Ale raději anonymně, ať mě mí drazí kolegové nepoznaji, nikdy nevíš. Čím vás poslední dobou překvapili muži? Myslím klidně ti cizí. Já pracuju v mužské kolektivu, tak jsem měla za to, že už mě nic nepřekvapí, a ejhle, pořád se dozvídám něco nového…