Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak čistíte bílé kecky od NIKE?Oproti običejným botám z obuvi jdou strašně špatně vyčistit.Možná, že to bude tím, že jsem je zapoměla naimpregnovat.
Já je drbala Cifem,což mě nebavilo,tak jsem je hodila do pračky a jsou jako nový. ![]()
já si bílé kecky vždy čistila kartáčkem a cifem (už před patnácti lety, kdy jsem mívala kecky zašvíkané od antuky) ![]()
já to drbala pokaždé růčo kartáčem a mýdlem a nebo i pískem.V té pračce nerozervou se? A na kolik stupňů, že bych je přihodila do prádla?
@Mar__tanka1983 píše:
no v pračce se mi už pár bot rozpadlo, tak bacha
Ale tak NIKEový by neměly
![]()
no jak to má něco lepeného, tak se ti to vpračce rozpadne…a dneska už jsou málokteré boty plně šité ![]()
jinak já je právala myslím na 40 a na krátký program. a s oblečením by mi to nenapadlo je dát, přijde mi to takový …no nehygienický ![]()
@Paťka08 píše:
já to drbala pokaždé růčo kartáčem a mýdlem a nebo i pískem.V té pračce nerozervou se? A na kolik stupňů, že bych je přihodila do prádla?
Nerozervou
Do prádla určitě ne
, aspoň já jsem je tak nikdy nedala, ale stačí starý povlak z polštáře a dát je do něj
![]()
no já si nedělám iluze o značkových botách… ![]()
asi taky záleží jaký niky, jestli sportovní, nebo „obyč“ kecky…
mě se párkrát poničily i kvalitní boty v pračce… ![]()
dat do nejakych starych povlaku a poradne zabalit, aby se to neomlatilo o buben a hura do pracky, peru na 40 a super, klid , znackovy vydrzi a hodne ![]()
Nike drží,peru je na 30°C už několik let.Já peru skoro všechny boty a nikdy se nerozpadly…zatím ![]()
Nike, jestli jsou namysli ty klasické modní boty, tak je to stejná kvalita jako od vietnamců. Ale taky jsem je už prala v pračce. jen bacha..kdyby jsi je potom chtěla reklamovat, tak ti to neuznají,. protože se v pračce samozřejmě prát nesmí. Ale vždycky to nepoznají
já dávám boty taky do pračky,peru na 30 a krátký program eventuelně předtím vezmu trošku kartáčkem