Patrová postel

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
4.4.12 22:39

patrová postel

Ahojky,nemáte náhodou někdo tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… patrovou postel? Jestli ano,jak jste spokojené?
Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
4.4.12 22:44

nemám,ale moc se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.4.12 22:48

Ahoj,tuto nemáme. Máme patrovku , kde jsou po celé délce navíc různé police na hračky, je to nahoře i dole a děti tam mají takové pelíšky a hrají si tam.. Sestavu jsme koupili v Asku. Ty poličky jsou opravdu super, jako dítě si pamatuji, že mně něco takového chybělo.

Příspěvek upraven 04.04.12 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.4.12 22:48

Ahoj,tuto nemáme. Máme patrovku , kde jsou po celé délce navíc různé police na hračky, je to nahoře i dole a děti tam mají takové pelíšky a hrají si tam.. Sestavu jsme koupili v Asku. Ty poličky jsou opravdu super, jako dítě si pamatuji, že mně něco takového chybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
4.4.12 22:53

Ja myslela neco jineho,co mame doma,fakt patrovou postel,ale ja vidim teda palandy :oops: ,nase holky je mely (slo to rozlozit na dve postele,nebo dat na sebe) a jelikoz koukaji vecer na filmy,tak holka,co spala nahore nevidela na tv pres ty zabrany,takze maji klasickou postel.Jinak kamaradka to ma a dobry,nestezuje si nikdo.

• Citovat
  • Upravit
416
4.4.12 22:56
Ahoj a mohla bych poprosit o odkázek na tu vaši postel?Zrovna je to u nás aktuální téma a s těma poličkama to zní dobře :potlesk:
@želvy píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.4.12 23:23

Máme tuhle :
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

je podobná. Máme už ji 3 roky a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.12 07:40

Ahojky, postel na obrázku vypadá moc dobře i cena je velmi přijatelná, ale taky mě tady nadchla zmínka o posteli s poličkama, ráda mrknu. Prosím o odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.4.12 07:53

oni v asku tu postel na stránkách nemaj, je ale podobná této..
http://www.asko-nabytek.cz/…-km14-90x200
máme asi stejnou jako želvy - výhodou té naší je, že tam není žebřík, ale schody, takže se na ni hodně pohodlně leze.. Nevýhodou je, že v panelákovém pidi pokoji zabírá o dost víc místa než klasická palanda…
zkusím ji někde najít, příp. vyfotím tu naší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.4.12 08:11

tak tady pár fotek, sorry za ten čurbes, ale odmítám to denně rovnat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
5.4.12 08:27

Petruno 26 teda ta je fakt parádní :palec: :palec: na kolik vyšla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.4.12 08:45

@horakyne - postel vychází myslím kolem 15 tis., ale maj na ně cca 2× do roka akce, pak je to asi za 11tis. (+úložný prostor cca 1500 + matrace).. jinak k tomu mají ve stejném designu i psací stůl, komodu ap. - ale to my nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.4.12 09:08

Já jsem klukům koupila, tu cos odkazovala, Lenny. Já jsem s ní spokojená, potřebovala jsem vystrnadit staršího z postýlky, aby tam mohlo mimi a zároveň jsem potřebovala, aby měla postel zábrany, protože tam šel prcek ve 2 letech. Vím, že jsou mnohem hezčí postele, ale potřebovala jsem něco, co bude dost velké, aby se tam vyspali kluci i až budou větší a zároveň nemůžu mít u nás v ložnici třeba skluzavku z postele, páč už bychom se tam nehli. Tohle byl takový kompromis, až klukům uděláme konečně pokojíček, tak se dá palanda rozebrat na 2 samostatné postele. Navíc jsem potřebovala zábrany ze všech stran, protože nemůžu nacpat postel až ke zdi, páč tam vede potrubí k topení a 2letý prcek by si tam tak akorát zaklínil nožku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.4.12 09:14

http://www.babynabytek.cz/…postel-p357/

máme teda přesně tuto, akorát jiný odstín, ale je hodně podobná té z tvého odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.4.12 18:08

k petruna26 Kde jste ji koupili? Děkuji, MZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie