Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj tak my mame čez,a jsme spokojeny,minulej rok jsem platili nejak 1090 mesicne a doplaceli jsme 600kc,ted nam to zvedli na 1800kc tak budem pristi rok aspon dobirat,musim jeste dodat ze mame rodinej barak,garaz dilnu a porad se u nas neco dela,takze flexa treba u nas jede od rana do vecera o vikendy,nebo svarecka a tak.Takze mame velkou spotrebu
Jo to mi máme taky barák, ale jak je vidět, tak plácáme víc než vy
Opravuju: dopláceli jsme 1300, platili jsme zálohu 2100 teď nám to zvedli na 2300. Opravdu vážně přemýšlím o změně dodavatele, ale moc nevím jak na to. ![]()
Máme E.On a jsme víceméně spokojení. Na nic si nestěžujeme, za nějaký
mi zdánlivě výhodnějšími nabídkami se neženeme. Zálohy platíme 1tis. měsíčně, loni nám vraceli 4tis., na letošní vyúčtování (nebo vlastně loňské) ještě čekáme. Takže jak jsme na tom teď, to zatím nevím.
zkuste třeba tohle .. Srovnání cen .. taky uvažuju o změně, ale jedná se mi hlavně o plyn, i když el. taky platíme dost
Taky máme Eon a nepřije mi podle vyúčtování, že bychom nějak moc utratili oproti loňsku. Zálohu máme 1tis. Vraceli nám asi 3600, takže podobně jak rok před tím. Ale topíme plynem, máme barák.
No moc si stím nevím rady,ale přijde mi že platíme moc,je pravda, že je to barák o dvouch bytových jednotkách, v létě za bazénová filtrace taky neco sežere, čerpadlo u studny když kropíme taky, do teď nám jeli dvě lednice a jeden mrazák, ono to asi tak bude, ale stejně bych s tím chtěla něco udělat. Plyn mě netíží, zapínáme ho opravdu sporadicky, topíme dřevem. ![]()