Kuchyň ze Sconta - Decodom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1368
1.4.12 22:24

kuchyň ze sconta - Decodom

Prosím o vaše zkušenosti, spokojenost s kuchyněmi ze Sconta. Moc se mi líbí kuchyně Katy http://www.decodom.sk/…kuchyne/katy teď mají akci se slevou, tak zvažujeme..... máte někdo doma? Jaká je kvalita povrchů? Pojezdů…Jste spokojeni? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
263
1.4.12 23:44

Taky zrovna vybiram kuchyn. Rekonstruujeme druhou cast bytu. Tak mam plnou hlavu jaky dizajn, kvalitu, hotovou nebo na miru, je to investice na cely zivot......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.4.12 07:23

Já zrovna včera ve Scontu byla a musím se přiznat, že kuchyň ani žádný větší nábytek bych si tam nekoupila. Jak píše olliinnka, je to investice na celý život, většinou, tak se vyplatí zainvestovat. Já mám kuchyň ORESI a maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.4.12 07:30

Zdaravím, já bych řekla že kvalita ve Scontu je fakt příšerná…ale kuchyni od nich teda nemám. My jsme si ji nechali dělat na míru. Hlavně nepodceňuj kvalitu pantů, výsuvů…
Zkus oslovit nějakou firmu, kde dělají kuchyně na míru. Nakonec Tě možná překvapí, že se to cenově tolik neliší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
2.4.12 07:50

Decodom jsou Slovaci. Kuchyn mame uz 7 let (jiny typ) a zatim bez vady. Akorat menime kuchynskou desku za masiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 08:02

Mám doma Decodom a je super, nemůžu si vůbec stěžovat. Kupovali jsme ji přes sklady Dušek, kdyby jsi chtěla jiný typ na výběr: http://www.skladydusek.cz/ Kuchyň i namontovali, dodnes bez problému - mám ji 5let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
2.4.12 08:10

Ahoj,

taky se mi od Decodomu líbila kuchyň. Nechali jsme si ji naplánovat a vyšla by nás BEZ spotřebičů na 170tis. Podobná, jako se líbí tobě, taky rustika…máme ale velkou kuchyň cca 10m + vrchní skříňky.

Hodně jsem koumala tehdy (půl roku zpátky) na netu a našla jsem fakt dobrý reference, nakonec jsme do ní nešli kvůli ceně. Máme až na malé detaily to samé od truhláře a přesně na míru. Vyšla nás na 90 tis. BEZ spotřebičů. Všechno všude hezky sedí, kvalitní odvedená práce.

Nechte si ji navrhnout a spočítat a pak se můžeš zkusit pozeptat i jinde. My byli v Praze v OC Šestka a tam nám návrh poslali mailem, takže stačilo jen vytisknout a říct truhláři: „Něco takového chci.“

• Citovat
  • Upravit
1165
2.4.12 08:14

ahojky, máme decodom obývací stěnu a max doporučuji!!!!! Jenom doporučuji se obrátit přímo na ně a ne to kupovat ve scontu nebo jako my v Asku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jinak budete litovat :roll: pokud teda nebudete mít štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.4.12 08:16

Od Decodomu máme kuchyň třetím rokem, kupovali jsme ji v Asku. Ale s tím, že si ji sami složíme, no to bylo dílo, vřele nedoporučuji, strávili jsme nad tím kupu času, přišlo to v prkýnkách, návod mizernej. Chlap u toho říkal slova, která jsem snad do té doby ani neznala...... :oops:
Jinak s kvalitou s ní nemám problém, podle mne vypadá hezky.
Ale dostala jsem zákaz zmínit příštích 15 let slovo „kuchyň“. :lol:

Příspěvek upraven 02.04.12 v 09:29

• Citovat
  • Upravit
432
2.4.12 08:38

Konkrétně s touto kuchyní zkušenosti nemám, ale než ji objednáš, zkus se poptat v okolí nějakého truhláře, za kolik by ji byl schopen udělat on. Já měla vybranou kuchyni v Jeně, naplánovali nám ji a vyšla by na 90 tisíc bez spotřebičů. Truhlář udělá tu samou, ještě k tomu 2 nestandartní skříňky, na místě ji smontuje a vyjde nás na 50 tisíc bez spotřebičů. Což mě docela mile překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 08:50

AHoj můžu nabídnout návrhy ve 3D zdarma včetně cenové nabídky kdo by měl zájem napište na jindra.spur@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
2.4.12 10:27
@Jindřiška 31 píše:
AHoj můžu nabídnout návrhy ve 3D zdarma včetně cenové nabídky kdo by měl zájem napište na jindra.spur@seznam.cz

Tak ja bych vyzkousela nabidku Jindrisky 31 pokud je to zdarma :oops: .

Jinak zajdu asi s pritelem do oresi, taky tam delaji navrhy zdarma a maji zrovna akci 6000Kc za bezny metr, nevim zda je to dobra cena, nebo ne. Rozhodne souhlasim s holkamy co psaly ze se vyplati priplatit. Nejsme tak bohati aby za 10 let menily kuchyn. Radeji si zajedeme k mori vlete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
3.4.12 23:39

Jindřiška mi s návrhy pomáhala, jsem jí moc vděčná, dokonce i cenová nabídka pak vyšla docela dobře :-) Tak ve Scontu jsem si to nechala spočítat a jsem docela rozladěná :-( mají akci 40% slevu a i se slevou se dostali skoro na cenu z kuchyňského studia…tak nevím…ale máte pravdu, zkusím oslovit přímo decodom…truhlář mi cenovou nabídku zpracovává :-úa el nějak mu to trvá :-) tak se rozhlížím i jinde, ať mám srovnání…
Oresi mi hodně lidí vymlouvá - jsou to poláci a prý kvalita materiálů odpovídá a mají přestřelené ceny za monáž a atypy…teda prý…já k nim ani nešla. D+kuji za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 08:15

Děkuju jsem ráda, že se ti návrhy líbily a držím palce ať všechno dobře dopadne. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100Lenny
4.9.12 15:14

Kuchyn Katy-Decodom máme, sice ne ze Sconta, ale jsme s ní, až na menší drobnosti, velmi spokojeni. Dojezdy jsou trošku zvláštní, mají jiný princip uzavírání, než kterékoliv kuchyně, či skříňky. Pokud hned na poprvé nedojedou, netlačit, znovu povytáhnout šuplík a prudčeji spustit. Je to otázka zvyku. Manžel nadával na slabší korpusy skříněk, ale žádné jiné vady jsme neshledali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný