Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proč nejdete do oresi? kvalita odpovídá ceně, nic špatného jsem nenašla, je to krásné a nmávrh je zdrama, stejně jako nacenění.
Dobrý den,
prosím, nemáte někdo zkušenosti s títmo webem? www.levne-kuchyne.eu.
Mám tam zadanou přes měsíc objednávku a nikdo na to nereaguje. Na emaily neodpovídají a telefony pouze vyzvánějí…díky..
Ahoj, málo kdo ví, že jsou obrovské rozdíly v použitých materiálech na korpus i dvířka. To vám žádný výrobce nepřizná. Totéž se týká kování a šuplíků. Jak může být Olinka spokojená s papírovou kuchyní od Oresi z Polska, je opravdu zarážející. V kucyních platí totéž jako u aut: německá kuchyně bude třeba o 10-15% dražší, ale o 200% kvalitnější. A protože je to věc na 20 let, určitě to stojí za zvážení. A také jsem zjistil, že konečná cena na smlouvě neodpovídá ceně, kterou dostanete při první návštěve. Pak teprve zjistíte, že vám napočítají spoustu věcí zvlášť - nožičky, madla, montáž, dopravu a ve finále jste na ceně jako od značkového, kvalitního výrobce…
@Berenike @Jindřiška 31 ahoj právě jsme přijeli ze sconta vybrala jsem si taky kuchyni Katy máme ji do tvaru L a je to i s ostrůvkem 6,80m cena vyšla i s pracovní deskou. digestoří a montáží bez spotřebičů na 80 140.-tak si myslím že je to slušné barva asi vanilka do 14 dnů zaplatíme 25tis zálohu a budeme čekat.
@Berenike @Jindřiška 31 ahoj právě jsme přijeli ze sconta vybrala jsem si taky kuchyni Katy máme ji do tvaru L a je to i s ostrůvkem 6,80m cena vyšla i s pracovní deskou. digestoří a montáží bez spotřebičů na 80 140.-tak si myslím že je to slušné barva asi vanilka do 14 dnů zaplatíme 25tis zálohu a budeme čekat.
Ahoj, sleduji vaši diskuzi a věřte, že vám nechci nic vnucovat, ale Oresi-neblázněte, Polsko a montáž placená. Decodom - střední cenová hladina, ale kvalita celkem dobrá. Hanák - nadstandard, ale zase si připlatíte. Já mám Jitonu, ale už kuchyně nevyrábějí, bohužel
Ahoj, já teď zrovna taky řešim kuchyň. Asi skončím u Hanáka v Praze na Hračanský. Jsou tam moc příjemní, návrh dělaj taky z darma a za montáž se neplatí. Takže zatím doporučuji ![]()
@zlatanka Už je to víc jak rok, ale pořídili jste nakonec kuchyni od Hanáka? My byli taky na Hradčanský a máme nádhernou kuchyň, jsme moc spokojení! ![]()