Zelená fasáda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
31.3.12 21:22

Zelená fasáda

Ahojky,asi hodně neobvyklé téma,ale řešíme fasádu, a tak jsem si řekla,že by ste poradily.Máme bungalov,černá střecha,hnědá okna a líbí se nám zelená barva,už jsme toho objely spoustu a nic podobného jsme nenašly,tak kdyby náhodou tu byl někdo a měl takovou kombinaci a vložil foto tak bych byla moooooc vděčná. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
31.3.12 21:26

jéé, budeme mto mít stejně (až na ten bungalov) :palec: mám jednu fotku, je stažená z netu, pošlu ti jí do SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
31.3.12 21:39

taky jsme řešily zelenou :) . Mrkni na WEBER stránky (nejde mě to zkopírovat :zed: ). Najdeš si podobný domek a pak měníš jen barvy, podle toho oken, sokl atd. jaký máte a k tomu si vyzkoušíš barvy fasád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
31.3.12 21:39

my teda nemame ale u ansich v ulici je zarive zelenej barak a je to krasny ale nema ramy kolem oken, pak ve vedlejsim meste je zelen barak a ma hnedy oramovani kolem okna a ot je supr..taky bych to tak brala :-) zitra muzu vyfotit barak u nasich v ulici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.3.12 21:41

Fasáda

No ještě bych do toho chtěla zkombinovat takévé břidlicové cihličky,ale mám strach jaké zvolit jestli hnědé k oknům, nebo šedé ke střeše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný