Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
nemáte některá zkušensti s tzv.: grafosklem neboli sklem s motivem místo obkladů v kuchyňské lince? Chceme předělávat kuchyň a moc se mi to líbí, ale nechci kupovat zajíce v pytli? Myslíte, že je to praktické? Pokud máte třeba i foto nebo nějaký odkaz na víc informací prosím napište budu moc ráda. ![]()
Zkušenost nemám, ale taky se mi to hrozně líbí, a v nové kuchyni plánuji. Tak jsem moc zvědavá, na zkušenosti.
Drhnout spáry je opravdu za trest ![]()
Viděla jsem to nedávno v Jak se staví sen, předělávali byt pro vozíčkáře - obývák a kuchyň. Mrkni, nepamatuju si přesně, ale něco k tomu povídali. Díl 11 nebo 12.
Mam sklo a jsem maximalne!!! spokojena! Nikdy bych nedala nic jineho. Stejne mam v jedne skrince. Myslim, ze se tomu rika konex.
spary jou děsný
. Snad to sklo bude lepší. Jsem zvědavá jestli se ozve někdo kdo má vlastní zkušenost. Moc by mě to zajímalo.
ahoj,
za částí kuch. linky, kde je dřez, mám sklo. Bez motivu, jen lehce zabarvené. Jsem max. spokojená. Je to funkční, dobře se udržuje, jsou přes to vytažené vypínače i zásuvky, vypadá to fakt skvěle. za mě tedy ![]()
Mě se taky líbí! A cenově je to holky drahý? Přece jenom budeme dělat v létě po celém bytě elektriku a kuchyň celou, takže… ![]()
Tak ja za to dala asi 10tis. Ale mam ho celkem hodne. Me to zas tak moc neprislo, vzhledem k cene moji kuchyne.
To není špatný! To, co ušetříme na skříňkách (tatínek truhlář
) vrazíme do skla
. A ještě otázka… odkud ho máte? Mrknu na net a něco vykoumám ![]()
@meringa píše:
Mě se taky líbí! A cenově je to holky drahý? Přece jenom budeme dělat v létě po celém bytě elektriku a kuchyň celou, takže…
záleží na velikosti…na naši kuchyň 20tis.
@meringa píše:
@Škurpice Máme takovou nudličku
počítá se to na metry…taky záleží jestli barevné, nebo s motivem…ceny se celkem i liší…chce to poptat více firem
Ségra si minulý měsíc nechávala dát sklo ke kuch. lince místo obkladaček a vypadá to moc dobře a perfektně se to udržuje.
Rok tam neměla nic, protože jí to tenkrát na cca 5m. linku vycházelo na 15tis. Teď jí to vyšlo na 8tis. Šlo to prý dolů
![]()