Sklo v kuchyni?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
29.3.12 21:46

sklo v kuchyni?

Ahoj holky,
nemáte některá zkušensti s tzv.: grafosklem neboli sklem s motivem místo obkladů v kuchyňské lince? Chceme předělávat kuchyň a moc se mi to líbí, ale nechci kupovat zajíce v pytli? Myslíte, že je to praktické? Pokud máte třeba i foto nebo nějaký odkaz na víc informací prosím napište budu moc ráda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
29.3.12 21:50

Zkušenost nemám, ale taky se mi to hrozně líbí, a v nové kuchyni plánuji. Tak jsem moc zvědavá, na zkušenosti. :dance: Drhnout spáry je opravdu za trest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
29.3.12 21:54

Viděla jsem to nedávno v Jak se staví sen, předělávali byt pro vozíčkáře - obývák a kuchyň. Mrkni, nepamatuju si přesně, ale něco k tomu povídali. Díl 11 nebo 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.3.12 21:55

Mam sklo a jsem maximalne!!! spokojena! Nikdy bych nedala nic jineho. Stejne mam v jedne skrince. Myslim, ze se tomu rika konex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.12 21:57

spary jou děsný :zed: . Snad to sklo bude lepší. Jsem zvědavá jestli se ozve někdo kdo má vlastní zkušenost. Moc by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
29.3.12 22:02

Já mám taky sklo a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
29.3.12 22:02

ahoj,
za částí kuch. linky, kde je dřez, mám sklo. Bez motivu, jen lehce zabarvené. Jsem max. spokojená. Je to funkční, dobře se udržuje, jsou přes to vytažené vypínače i zásuvky, vypadá to fakt skvěle. za mě tedy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.3.12 22:07

Mě se taky líbí! A cenově je to holky drahý? Přece jenom budeme dělat v létě po celém bytě elektriku a kuchyň celou, takže… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.3.12 22:10

Tak ja za to dala asi 10tis. Ale mam ho celkem hodne. Me to zas tak moc neprislo, vzhledem k cene moji kuchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
29.3.12 22:12

zkušenosti mám…a už by jiný povrch nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.3.12 22:13

To není špatný! To, co ušetříme na skříňkách (tatínek truhlář :mrgreen: ) vrazíme do skla :palec: . A ještě otázka… odkud ho máte? Mrknu na net a něco vykoumám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
29.3.12 22:13
@meringa píše:
Mě se taky líbí! A cenově je to holky drahý? Přece jenom budeme dělat v létě po celém bytě elektriku a kuchyň celou, takže… :roll:

záleží na velikosti…na naši kuchyň 20tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.3.12 22:14

@Škurpice Máme takovou nudličku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
29.3.12 22:16
@meringa píše:
@Škurpice Máme takovou nudličku :mrgreen:

počítá se to na metry…taky záleží jestli barevné, nebo s motivem…ceny se celkem i liší…chce to poptat více firem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
29.3.12 22:17

Ségra si minulý měsíc nechávala dát sklo ke kuch. lince místo obkladaček a vypadá to moc dobře a perfektně se to udržuje.
Rok tam neměla nic, protože jí to tenkrát na cca 5m. linku vycházelo na 15tis. Teď jí to vyšlo na 8tis. Šlo to prý dolů :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný