Jakou podlahu na terasu?

101754
28.3.12 19:59

My máme terasu na úrovni terénu, máme tam zámkovku a malý loni odřený nebyl a to tam měl bazének a lezl ( po čtyrech) tam mokrý…
Takže pokud jsou ty betonové čtverce hladké, tak bych to nechala, tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
28.3.12 19:59

My mame jednu vyvysenou terasu, ta je drevena a jednu, kde je zamecka (zamkova) slazba…
Ted nemam foto, jinak bych klidne hodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.3.12 20:05

Jaká je to terasa? Jako balkon vyvýšený, kam může pršet a sněžit? Nebo jen zpevnění v úrovni země, kam vycházíš z domu? Pokud je to balkon, tak to nepodceňuj. Můj známý stavař říká, že jsou dva druhy teras: ta co teče a ta co bude téct. Takže to je potřeba dělat profi se systémem odtoků, mrazuvzdorná dlažba atd. Jsou dnes i modernější (a dražší) systémy řešení teras. :) Pokud je to jen zpevněná plocha před domem, tak je to jednodušší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.3.12 20:06

Ahoj, my se teď chystáme renovovat betonový chodník kolem baráčku, chodník je už v hrozném stavu, beton se drolí, jsou tam díry atd.Uvažovaly sme nad zámkovkou, ale musely bychom starej beton rozbít( teď kam s tím odpadem), podsypat štěrkem atd.Rozhodly sme se pro http://www.kamenjinak.cz/…k.html.Viděly jsme to naživo u jednoho baráčku a je to moc pěkný :palec: .Až budou korunky,chtěla bych to i na balkon, kde je už docela ošklivá dlažba.Mrkni na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.3.12 20:08
@KadleckaS píše:
Ahoj, my se teď chystáme renovovat betonový chodník kolem baráčku, chodník je už v hrozném stavu, beton se drolí, jsou tam díry atd.Uvažovaly sme nad zámkovkou, ale musely bychom starej beton rozbít( teď kam s tím odpadem), podsypat štěrkem atd.Rozhodly sme se pro http://www.kamenjinak.cz/…k.html.Viděly jsme to naživo u jednoho baráčku a je to moc pěkný :palec: .Až budou korunky,chtěla bych to i na balkon, kde je už docela ošklivá dlažba.Mrkni na to.

Objekt nenalezen… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
28.3.12 20:10
@Barca12345 píše:

umaž v odkazu „.Viděly“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
28.3.12 20:10
@Barca12345 píše:

Musíš odmazat tu tečku a slovo Viděli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.3.12 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
28.3.12 20:53

Taky máme betonovou zámkovou dlažbu a dítě mi teda tolik nepadalo, aby se odřelo. Ale taky jsem zvažovala plastový trávník, ale pak zavrhla, máme na terase i pískoviště a kdo by se s tím čistil. Ratanový nábytek bych si ven bez zastřešení netroufla dát, tedy jako na celou sezónu ven ne.
Na tom odkaze ty kamínky vypadají pěkně, ale to chce mít vyřešený čištění, máme podobnou dlažbu u rodičů (jako že kamínky v dlažbě) a pokud je to na dešti, tak ok, vypadá pořád jako nová, ale jak je schovaná, tak je zaprášená a čištění je komplikované, třeba vapkou by to nešlo, protože tam není vyřešený odtok vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.3.12 20:57

Tak to vypadá moc hezky,taky by se mě to líbilo na terasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.3.12 20:58

Ahoj dělali jsme terasu loni, velkou okolo 60m2. Dlouho jsem hledala, prohlídla jsem všechna „umělá“ dřeva a ani jedno není pěkné. Je to prostě plastový a nepěkný. Nakonec máme dřevo, je to exotická dřevina jmenuje se ipe, a spokojenost veliká. Cena ale byla trochu vyšší cca 2000M2, ale fakt parádní, hlaďoučké, vypadá hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.3.12 21:03

Zkouším vložit fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Navstevnice
29.3.12 09:14

Máme podobnou terasu, základem je dokonalá izolace, jinak opravdu protéká. V Hornbachu jsme koupili asi za 500/m2 v akci žulovou neleštěnou dlažbu - něco takového: http://www.piedra.cz/vzornik?…. Povrch neklouže, ale není nijak drsný (řekla bych, že míň než zámkovka) a dlažba nás zcela určitě přežije :). Jinak doporučuju světlé barvy, tmavé se na slunci rozpalují a dítě po nich určitě lézt nemůže (zkušenost s barvou terakota).

• Citovat
  • Upravit
101754
29.3.12 09:33
@Navstevnice píše:
Jinak doporučuju světlé barvy, tmavé se na slunci rozpalují a dítě po nich určitě lézt nemůže (zkušenost s barvou terakota).

My máme světlou a stejně se po tom v létě lézt nedá, ale je fakt, že je to o něco málo lepší než ta tmavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.3.12 12:48
@Cikyto píše:
To je luxusni :srdce: ale bohuzel resim taky drobek cenu :? mame jeste jednu terasu dole kde je gril a tam chceme delat zamkovku protoze je kolem celeho domu beton :(
  • ty kaminky jsou super mame to na komine :D jen teda to cisteni,nechci tam pak behat s kartacem a drhnout :D ale snad to drzi aby se mohlo myt vabkou :think: (je to terasa nad garazi)
  • Zaslu foto jeste tam neni ani zabradli rozhoduju se mezi drevenym a plastovym ted jsem koukala ze plastove tady vedou mate s tim nekdo delsi zkusenost
  • ma to 24 m/2

No chlápek nám říkal že to vabkou čistí a drží to.Mají udělaný takový plácek na který vstupují ze zahrady, kde nemají žádný chodníček, tutíž to bylo pěkně zabahněný.Jezdí přes to i vozíkem za auto a sjíždí z toho přes takovou hranu a je fakt, že zámkovka by se po takové péči asi odštípala.Jinak já mám doma vzorečky, protože to má různou zrnitost a zkoušely sme do toho řezat kladivem a dobrý. Říkáš, že to máte na komíně?Toje taky dobrej nápad, máme takovej ošklivej, oplechovanej.
Maja7756 , podlaha je tedy luxusní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný