Vizualizace bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.3.12 12:34

Vizualizace bytu

Ahoj, chctěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s vizualizací bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
27.3.12 13:03

vizualizace bytu

Nechala jsem si navrhnout byt, a výsledek byla právě vizualizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
27.3.12 14:13

My předelavame byt a potrebovala bych pomoc nebo poradit s kuchyni a odpody a tak a nevim jestli to resit tou vizualizaci nebo jak.poredte nekdo prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.12 18:24

vizualizace bytu

Designerka mi dělala návrh on-line, poslala jsem zálohu a plán bytu. Psaly jsme si po e-mailu dost často. Byla jsem hodně spokojená, rozepsala jaký nábytek a kde koupit. Něco jsem kupovala i za velkoobchodky, díky ní. Jestli bys chtěla spojení, můžu ti ho poslat soukromě.

• Citovat
  • Upravit
962
27.3.12 19:45

Jenze ja bych asi potrebovala poradit kde zasuvky a takovehle veci odpady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
27.3.12 19:51

Pokud potrebujete poradit s rozvrzenim odpadu a zasuvek v kuchyni, jdete do kuchynskeho studia. I kdyby jste pak od nich kuchyn nechteli, tak poradi i veci, ktere by si jinak clovek neuvedomil. A lepe delat nejdrive navrh kuchyne a az dle nej udelat zasuvky a odpady v samotne kuchyni. Rozvrzeni zasuvek v mistnostech zvladne clovek sam, pokud ma predstavu, jak by chtel mit nabytek apod. Plati cim vic, tim lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.3.12 08:54

vizualizace bytu

S tím vším ti pomůže designer. Musí být jasné kde co bude a pak se udělají zásuvky a vše potřebné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 09:05

Ahoj děvčata nabízím návrhy ve 3D programu. Vše je nezávazné a zcela zdarma. Kdyby jste měla některá zájem napište mi na e-mail: jindra.spur@seznam.cz ráda vám pomohu s virtualizací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.12 12:48

Sháním šikovného, praktického designéra na vymalování, barevné sladění a zařízení obývacího pokoje, dětského pokojíku, předsíně-včetně skříní, zrcadla atd…Měli jsme tu již jedny www.archikraft.cz a bylo to něco strašného-nedali nám ani 3d, jen naplacato namalované skříně a zařízení a k tomu popisek..a ani nebudu psát, kolik si řekli zálohu!!! něco strašného a výsledek žádný!!! máme nově postavený domek a jsme s manželem bez fantazie, sami nic nenavrhneme…|Tak koukán na návrhy interiérů na netu a pokouším se inspirovat…Chtěla bych se zeptat odkud jste a zda byste byla ochotna se nějak domluvit na nějaké spolupráci. Moc děkuji Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 17:02

vizualizace bytu

Mám dobré zkušenosti s designerkou na adrese , kterou posílám přes soukromou zprávu.
Navrhovala nám rekonstrukci paneláku, vybrala, vlastně doporučila nábytek i popsala jak ho máme poskládat.
Je pravda, že nás i přemlouvala, to nám nebylo příjemné, ale teď po roce a čtvrt jsem ji vděčná a jsem moc ráda, že nás nakonec přemluvila. Měla pravdu.
Pořád mě těší uklízet.
Začali jsme s úložnými prostorami,kterých máme hodně a obývák máme pěkně prostorný.Posílala nám po e-mailu návrhy a my jsme vybárali.

• Citovat
  • Upravit
14
4.6.12 10:56

@Jindřiška 31 a jaké informace potřebuješ k tomu, abys nám navrhla ložnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný