Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Normálně sanytol nebo převařenou octovou vodu? Možná i to Savo, ale ten smrad je hrozný. Zase z toho nemusíš dělat vědu. Prostě to vydezinfikovat no ![]()
Jinak k těm překvapením - loni v létě nám vlezla oknem do bytu kuna a zanechala svoji navštívenku 💩 uprostřed té dětské pěnové podložky pěkně mezi hračkama😱
Taky to vyřešilo Savo 😁 jen jsem si teda dala záležet s oplachováním.
Jo, Savo určitě stačí, pak to pořádně polít horkou vodou, a bude to v pořádku
Savo stačí, ale hledala bych místo, kudy se vám dovnitř dostala.
Ze skončila mys ve vane, je v pohodě, to buď ráda, to se vymyje snadno, ale jednou nám ji přinesla kocka a ta mala mys zes.rala a zech.ala komplet vše ve spodní části kuchyňské linky a vlezla dokonce i do sporakoveho šuplíku s plechama, kde si začala dělat hnízdo. Vůbec nechapu, kde se v ni vzalo tolik materiálu, a to ani neměla v té lince moc co požrat, jelikož dole mám jenom nadobi a příbory. Tak si asi umíš představit vymyvat a dezinfikovat celou linku a všechno nadobi a plechy a proste vše.
Chudinka, nemohla se asi dostat ven. Savo určitě stačí.
Kdysi jsem prováděla na jednom hradě a bydleli jsme přímo v jedné z hradních budov. Na podzim se to tam myškama hemžilo. Dostaly se všude krom lednice. Takže všechno bylo tam, nádobí se muselo mít bezprostředně před použitím, v noci občas nějaká přeběhla po posteli 😁. Ničím jsem se nenakazila.
Příspěvek upraven 19.02.25 v 19:22
@Anonymní píše: Více
Sanytol, Dettol, nechat působit klidně hodinu a pak horkou vodou vymýt. Stačí..
Jak píšou holky, Savo, sanytol, dettol..nechat působit a horkou vodou umýt.
Chudák myška, asi ošklivá smrt ![]()
Normálně bych to umyla Cifem a pak postrikala savem a opláchla. Běžně tak vanu myju a nemyla bych ji v tomhle případě jinak.
Klasická desinfekce. Nedělala bych z toho vědu. Víc by mě trápilo to, kde všude lezka. Kde všude bude trus, moc a případne škody z nakousani. ![]()
Zkus nějakou ekologickou variantu, hlavně ne savo.
Ahoj, par dni jsme byli mimo domov a po návratu jsme našli ve vaně myš..samozřejmě mrtvou.
Vůbec nechápu jak se tam mohla vzít ale k otázce. Čím tu vanu umýt? Bude stačit savo?
Nesnáším tyhle zvířata a štítím se te představy tam ještě někdy vlézt.
Jaky prostředek byste použili?