Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemáte někdo větší fantazii než já s manželem
. Budeme kupovat dům a bude tam jedna místnost na víc a přemýšlíme jak ji využít. Je to místnost, se vchodem na terásku. Obývák tam dělat nechceme, protože je to menší mísnost a obývák chceme udělat, aby byl spojený s kuchyní, takže teď máme dilema co s ní
. Budu ráda za každý rady, nějaký nápady máme, ale není to vono.
.
Předem moc děkuji, za jakýkoliv tip. ![]()
Příspěvek upraven 17.02.25 v 12:21
Jééé, takové starosti bych chtěla mít!!
Mě by se líbila pracovna s knihovnou nebo pokoj pro hosty. Pokud máte/plánujete mít děti, tak hernička (spaní zvlášť). Anebo tam netopit a udělat si tam částečně prostor na uskladnění věcí a částěčně třeba květinový prostor ![]()
Pokoj pro návštěvy, rodinu…skříň, rozkládací pohovku, knihovnu…
Místnost na sportování, s pásem na běhání, nějaký cvičební stroj a televize, podle které by se dalo cvičit…
My máme tyhle pokoje “navíc “ dva. Jeden je pokoj pro hosty/knihovna. Druhý komora/kočičí pokoj.
Jinak já bych už znovu nechtěla obývák spojený na tvrdo s kuchyní. Chtěla bych, aby se kuchyň dala zavřít. Líbili by se mi široké posuvné dveře
@ivašot. píše: Více
Ano, tak to budeme mít, dveře které se dají zasunout. ![]()
U nás by to byl jednoznačně pokoj pro hosty kombinovaný s mojí pracovnou. A podle velikosti bych tam ještě šoupla skříň třeba na sezónní věci, úložného prostoru je pořád málo.
Knihovna, pohodlné křeslo s podnožkou, nějaká pěkná lampa, stolek na položení pití..
@Daniela Šindelářová píše: Více
A co takhle zachod a koupelna, kdyz je nekdo venku, at nemusi pres dum.
@Titty píše: Více
Ano pokoj pro hosty to byla naše první myšlenka ![]()
Pokoj pro návštěvu, ložnice, pracovna, čítárna, zimní zahrada.
Ještě by možná šlo udělat druhou „špinavou kuchyň“ když to má vstup na zahradu. Když při grilování bude pršet tak se můžete schovat a přitom mezi dveřmi grilovat.
Místnost možná jako mezičlánek když přijdete z venku špinavý aby se nezapatlal celý dům?
Ještě možná by to šlo probourat a zvětšit s obývaném?
@Tarena píše: Více
Dobrá myšlenka, ale koupelny tam jsou už dvě a v této místnosti je i krb, takže to by bylo zvláštní a chodit na terasu přes koupelnu úpně nechceme. ![]()
To bylo spise, kdyz jsi spinava ze zahrady, tak nechces jit domu pres obyvak nebo jen odskocit si, nekdo nema wc hned za vchodem. Nebo nekdo ma psa, tak mu umyt tlapky, atd
Záleží, jak moc byste ho využili. My ty přespávací návštěvy nemáme moc často, proto bych to kombinovala třeba s pracovnou - tak by se to využilo většinu času a když přijede návštěva, tak stejně nesedím u počítače. A návštěva by měla soukromí. Případně se to dá použít jako „marodka“, když je mně nebo manželovi hodně blbě, tak spíme každý jinde, ať má ten druhý větší šanci zůstat zdravý.