Typ na místnost.

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7223
17.2.25 13:24
@Daniela Šindelářová píše: Více

:think: tak krb je zvláštní. Ten se hodí do společenskych místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.25 13:24
@Titty píše: Více

Určitě, kdyby jsme tam tedy udělali pokoj pro hosty, tak by tam byla i nějaká menší pracovna nebo nějaká skříň na různé sezonní věci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.2.25 13:26

A nebo to nechat chvilku být a uvidíte časem co z toho bude. Z největší pravděpodobností skladiště. Nebo taková bordel mistnos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.25 13:26
@Atisia píše: Více

No, možná ho zbouráme, kupujeme to už tak jak je, ale zase mi příjde škoda ho bourat, je moc hezký, nejraději bych tam udělala obývák, kvůi tomu krbu, ale ta místnost je opravdu malinká na gauč a na ostatní věci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.25 13:27
@Atisia píše: Více

No, to právě nechci, aby z toho bylo :D, ale je mi jasný, když z toho hned něco nevykouzlíme, že by to tak dopadlo. :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
17.2.25 13:31

A dala bych tam i vířivku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 13:36

Tak to muže byt takovy soukromý obývák/zasivarna, a pak budete mít ještě jeden spojeny s kuchyni. Není na škodu mít dva obyvaky, to se využije :mrgreen: my máme jakoby tři, a pouzivame všechny. Jeden klasika s televizi a knihovnou, druhy s krbem, je to taková jakoby menší vstupní mistnost a máme tam krb a pidigaučík a skříňku, a třetí takovy sklepě pro návštěvy spojeny i s hernicku pro děti. Super je, ze když si chce manžel pozvat na noc kamose, uklidi se tam a nedělají vůbec bordel nahoře, kde my spime. Můžou tam i přespat.

• Citovat
  • Upravit
7223
17.2.25 13:39

Kolegyně má z jednoho takového pokoje, trochu mimo byt, pokoj papoušků. Má tam prostě papoušky. Já si to moc představit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.2.25 13:41
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ale zase tak nemožného nápad to není. Přidat tam velkou vanu, na terasu saunu, světýlka, svíčky, masážní křeslo, Hudbu.

Kuřárna 😄 návštěvy se rády dělí. Tak takový chlapecký salonek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
17.2.25 13:41

@Daniela Šindelářová jeeeeee, bych chtěla takové starosti :mrgreen: potřebujeme místnost pro holky a jejich trénování, takže u nás by to byla cvičí místnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.25 12:50
@Trojlístek píše: Více

Nepovažuju to za žádnou starost, nevím proč si nemůžete odpustit, tyto připomínky. Jen jsem se slušně zeptala. Děti zatím nemáme a děti budou mít do budoucna velké pokojíčky v druhém patře. Pouze jsem se zeptala na nějaké tipy. Nemusela jste odpovídat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
18.2.25 14:47

V tom případě bych tam nechala možnost udělat z pokoje herničku. Jestli to dobře chápu, je to blízko kuchyně? Že bys tam na děti viděla nebo mohla snadno dojít kouknout, když budeš vařit. A až budou trochu starší, můžou si tam psát úkoly a zase je budeš mít po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
18.2.25 14:52
@ivašot. píše: Více

Tak to přesně máme a je to k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
18.2.25 14:54

V tom případě mix knihovna/zasivarna/pokoj pro hosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný