Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj jdu pro radu. Koupili jsme malému dětský bazének 180c průměr, kruh. Chtěli bychom mu ho nafouknout ale přemýšlíme, čím ho zakrýt a jak
dříve jsme měli plachtu kterou se zakrývá třeba auto a prodávají ji v domácích potřebách, ta má očka a tak jsme tam přidělaly provázky a daly lahve s petkama jako zatížení ale nic moc plachta byla dost velká. Stejně se při větru nafukovala, občas i odlétla a bordel byl v bazénku zase. Jak to máte pořešené??? moc děkuji
Ahoj, zrovna řešíme to samé
Taky bezvýsledně, než se vymyslí myšlenka, vidím to tak, že budu malému napouštět málo vody (cca co tři dny, ať se to nekazí:-)) Ale je pravda, že to ještě není ani dvouleťák, tak mu deset cenťáků vody stačí:-)
My máme plachtu přímo na určenou na náš typ bazénu, zkus pohledat, jestli se neprodává i na ten váš.
@Alčák1 já dávám vodu vždy čistou, vždy´t je to jen trocha vody ![]()
Já v těhle malých bazénkách dávala každý den čistou vodu a večer s ní zalila. Vždycky mi už druhý den přišlo, že je ta voda cítit.
@Zuzlounek píše:
Solární bublinková folie
Taky tak, sice jsem nesehnala požadovaný průměr, ale koupila jsem 3m obětovala, a obstřihla
@Pce tak to je super
to mě nenapadlo. Ten bazén má 180cm průměr a výšku 43cm takže denně cca kubík vody, což je denně cca 100Kč to by se mi docela prodražilo
mě jde spíš o to nafoukaný listí, sem tam včela, pavouk… tohle je super nápad - díky ![]()
@Alčák1 nemáš za co
já mám prostěradlo i přes pískoviště…aby si z něj kočky nedělaly záchod ![]()