Čím zastínit okno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.6.23 08:19

Čím zastínít okno

Čím zastínit okno během dne zevnitř??
Bydlíme v vlastním bytě ale naproti je panelák kde je jeden strašně zvědavý soused neustále přes den leze na jeho balkon třeba i 5 krát do hodiny a čumí do oken :mrgreen:.Na večerní hodiny máme zatemňovací roletu, ale přes den nic jelikož záclony jsou lapače prachu tak jsem je rušila. Nicméně tento šmírák mě štve natolik, že o nich znovu opět začínám uvažovat, ale než je koupím někdo nějaký nápad nebo zkušenosti co by šlo místo záclon??Uvítám cokoliv na co se neusazuje prach :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
2.6.23 08:32
@Renca2323 píše: Čím zastínit okno během dne zevnitř??
Bydlíme v vlastním bytě ale naproti je panelák kde je jeden strašně zvědavý soused neustále přes den leze na jeho balkon třeba i 5 krát do hodiny a čumí do oken :mrgreen:.Na večerní hodiny máme zatemňovací roletu, ale přes den nic jelikož záclony jsou lapače prachu tak jsem je rušila. Nicméně tento šmírák mě štve natolik, že o nich znovu opět začínám uvažovat, ale než je koupím někdo nějaký nápad nebo zkušenosti co by šlo místo záclon??Uvítám cokoliv na co se neusazuje prach :lol: :lol:

Záclony jsou asi nejlepší ale zase už nejsou dneska moc moderní a je otázka kolik toho zakryjí my máme taky jednu místnost do ulice kde je přes ulici další panelák a žádné záclony v okně nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 08:44

Jak já jsem ráda, že v novým bytě máme záclony. Když jsme bydleli v bytě, kde bydli pouze francouzská okna, tak tam jsme záclony neměli a to bylo šílený. Pozměnila bych na záclony názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.6.23 08:48

Dekorace, nálepky na okna, kytky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.6.23 08:49

Zaclony nemame, ale nedam dopustit na zavesy. Mame jemne mlecne bile zavesy, pristini to i pres den proti slunci. Na prach o hodne lepsi, nez zaclony. Ale je to hlavne na leto, v zime by to stinilo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.6.23 08:52

Přece cokoli, co tam pověsíš (záclony, závěsy, žaluzie) ti bude chytat prach :nevim: Já teda na záclony nedám dopustit, jen vybrat takové, které snadno a rychle sundáš/nandáš a vypereš. Nebo si zvykni, že vám čučí do bytu no :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
2.6.23 08:53

Reflexní fólie do oken

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
2.6.23 09:30

Jsou fólie, které by se daly instalovat i svépomocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
2.6.23 10:10

Dala bych folii. Drží tam bez lepení google najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7852
2.6.23 10:21
@Renca2323 píše: Čím zastínit okno během dne zevnitř??
Bydlíme v vlastním bytě ale naproti je panelák kde je jeden strašně zvědavý soused neustále přes den leze na jeho balkon třeba i 5 krát do hodiny a čumí do oken :mrgreen:.Na večerní hodiny máme zatemňovací roletu, ale přes den nic jelikož záclony jsou lapače prachu tak jsem je rušila. Nicméně tento šmírák mě štve natolik, že o nich znovu opět začínám uvažovat, ale než je koupím někdo nějaký nápad nebo zkušenosti co by šlo místo záclon??Uvítám cokoliv na co se neusazuje prach :lol: :lol:

A to ještě nevíš o všech těch, co pozorují protější byty nenápadně za oknem, aby nebylo vidět, že mají dalekohled :D Záclona je dobrá, že ti cloní i v případě otevřeného okna. Funkce lapače prachu mi nepřijde úplně blbá, pokud se občas vyperou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.6.23 11:14

Fólie do oken, dali sme si je tam s chlapem sami. Nepropustí teplo ani zvědavý šmíráky 😂

• Citovat
  • Upravit
14565
2.6.23 11:30

Stahovací závěs, nebo ty reflexní folie - tam čumil uvidí leda sam sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
2.6.23 13:11

Nám zase koukají sousedi do zahrady kde máme pergolu a bazén. Okno mají přímo k nám do zahrady.?co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7852
2.6.23 14:59
@pocker píše:
Nám zase koukají sousedi do zahrady kde máme pergolu a bazén. Okno mají přímo k nám do zahrady.?co dělat?

Uspořádat párkrát na zahradě seniors baroko swingers party a oni si to okno rádi sami zazdí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
2.6.23 17:20
@rmot píše:
Uspořádat párkrát na zahradě seniors baroko swingers party a oni si to okno rádi sami zazdí ;)

Jednou by to asi mělo ten sokovy efekt, ale kdyby to bylo víckrát, zvykli by si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný