Máte stejnou barvu ručníků?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
140
1.6.23 10:19

Máte stejnou barvu ručníků?

Zdravím, jen tak pro zajímavost - máte doma stejnou barvu ručníků v koupelně?

Já to mám „každý pes jiná ves“,jak se nám ručníky postupně dostávaly do domácnosti (něco darem, něco měl partner, něco jsem přinesla já, když jsem se nastěhovala, památeční osušky z dovolené,…)
Když už je nějaký ručník v horším stavu, tak letí na zahrádku, kde se dodělá, ale stejně tu mám ještě pořádnou zásobu..chtěla bych to mít stejnobarevné, aby to vypadalo upraveněji, ale zase je mi líto nakupovat nové, když tu mám ještě hromadu i úplně nových ručníķů v různých barvách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
1.6.23 10:23

Nemáme, každý si vezme, jaký se mu líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
1.6.23 10:24

Nemáme stejné ručníky. Každému se líbí jiná barva.

• Citovat
  • Upravit
4383
1.6.23 10:28

:mrgreen: :mrgreen: my tohle fakt neřešíme. Každý máme svůj samozřejmě, ale vezmeme si prostě ten který chceme a neřešíme barvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
1.6.23 10:31

Ano, to je celkem moje úchylka, ručníky, osušky i koberečky mám stejné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
1.6.23 10:35

Nemám mám všehochuť. Dokonce kolik let staré po babičce ještě zabalené jsem dostala. Určitě si budete pamatovat hladké pestré ručníky s kostičkami zelené, oranžové, žluté s proužky. Tak ty máme taky jen ne jako ručník ale jako utěrku. Pak ještě jednu nejstarší utěrku s kohoutem co jsme podědili po předchozí majitelce. (Utěrka s kalendářem)
Hrozně se mi nelíbí naše ručníkova pestrost a ráda bych je jednou sjednotila do barev koupelny. No, asi nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.6.23 10:35

V podstatě ano, mám… mám ráda vše sladěné.

Dokud jsem byla sama, tak jsem měla jen bílé a béžové. Časem jsem ustoupila na další pastelové barvy (modrá, růžová)
Vzory nebo křiklavé barvy není můj styl, mám to ráda takhle, v takových barvách, stejně jako koupelnu i WC. Švagrová to má stejně (nepovídáme si o tom :lol: ale viděla jsem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.6.23 10:36

Mám stejné ručníky na ruce tak, aby ladily s koupelnou, ale osušky máme každý pes jiná ves a každý si vezme zrovna takový, na jaký má náladu (ne tak, že modré jsou syna, hnědé manžela apod.)-točíme si je :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
1.6.23 10:42

Mám každý jiný, ale všechny v modrých/zelených odstínech, ať je mohu prát dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
1.6.23 10:44

Ano máme. Musí ladit s koupelnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
1.6.23 10:45

Snaha o sladeni byla, ale nevysla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34322
1.6.23 10:46

Rucniky jsou jako hrnky.
Kazdy je original.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
1.6.23 10:59

Fototisky, takže syn fotbalové motivy, dcerka koně a papoušky, u nás všehochuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
1.6.23 11:00

Taky máme každý jiný. Jsou to staré poctivé kvalitní ručníky, které vymenim, až budou na odpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
1.6.23 11:04

Mám stejný max po dvou kusech. Děcka ty mají různé jak se komu co líbí. To stejné hrnky. Kupuju ty co se mi líbí po dvou. Ale zase mám hrnky z výletů z akcí vzpomínky v nich jsou. Ne byli jsme v Ikei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný