Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jen tak pro zajímavost - máte doma stejnou barvu ručníků v koupelně?
Já to mám „každý pes jiná ves“,jak se nám ručníky postupně dostávaly do domácnosti (něco darem, něco měl partner, něco jsem přinesla já, když jsem se nastěhovala, památeční osušky z dovolené,…)
Když už je nějaký ručník v horším stavu, tak letí na zahrádku, kde se dodělá, ale stejně tu mám ještě pořádnou zásobu..chtěla bych to mít stejnobarevné, aby to vypadalo upraveněji, ale zase je mi líto nakupovat nové, když tu mám ještě hromadu i úplně nových ručníķů v různých barvách..
my tohle fakt neřešíme. Každý máme svůj samozřejmě, ale vezmeme si prostě ten který chceme a neřešíme barvu
![]()
Ano, to je celkem moje úchylka, ručníky, osušky i koberečky mám stejné. ![]()
Nemám mám všehochuť. Dokonce kolik let staré po babičce ještě zabalené jsem dostala. Určitě si budete pamatovat hladké pestré ručníky s kostičkami zelené, oranžové, žluté s proužky. Tak ty máme taky jen ne jako ručník ale jako utěrku. Pak ještě jednu nejstarší utěrku s kohoutem co jsme podědili po předchozí majitelce. (Utěrka s kalendářem)
Hrozně se mi nelíbí naše ručníkova pestrost a ráda bych je jednou sjednotila do barev koupelny. No, asi nic
![]()
V podstatě ano, mám… mám ráda vše sladěné.
Dokud jsem byla sama, tak jsem měla jen bílé a béžové. Časem jsem ustoupila na další pastelové barvy (modrá, růžová)
Vzory nebo křiklavé barvy není můj styl, mám to ráda takhle, v takových barvách, stejně jako koupelnu i WC. Švagrová to má stejně (nepovídáme si o tom
ale viděla jsem)
Mám stejné ručníky na ruce tak, aby ladily s koupelnou, ale osušky máme každý pes jiná ves a každý si vezme zrovna takový, na jaký má náladu (ne tak, že modré jsou syna, hnědé manžela apod.)-točíme si je ![]()
Mám každý jiný, ale všechny v modrých/zelených odstínech, ať je mohu prát dohromady
Fototisky, takže syn fotbalové motivy, dcerka koně a papoušky, u nás všehochuť
Taky máme každý jiný. Jsou to staré poctivé kvalitní ručníky, které vymenim, až budou na odpis.
Mám stejný max po dvou kusech. Děcka ty mají různé jak se komu co líbí. To stejné hrnky. Kupuju ty co se mi líbí po dvou. Ale zase mám hrnky z výletů z akcí vzpomínky v nich jsou. Ne byli jsme v Ikei.