Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano. Pro každého máme ručník a osušku ve stejné barvě a stylu. ![]()
Líbilo by se mi mít vše sladěné, ale každý jsme si do domácnosti přinesli zásoby, které nám poctivě nastřádaly naše maminky a babičky
, takže to neřešíme a používáme ty.
Když jsem byla sama, měla jsem všechny bile. Manžel přinesl svoje, několik dvojic až čtveřic ve stejném vzoru, ty už ale poputují na charitu, protože jsou na odpis, hodně oškubané. Líbí se mi myšlenka, ze by kazdy v rodině mel “svou barvu” ručníků od stejné firmy, abychom si je nepletli, ale přitom vypadaly stejně
a ty moje starší bile bych nechala pro hosty ![]()
@Magrathea píše:
Zdravím, jen tak pro zajímavost - máte doma stejnou barvu ručníků v koupelně?Já to mám „každý pes jiná ves“,jak se nám ručníky postupně dostávaly do domácnosti (něco darem, něco měl partner, něco jsem přinesla já, když jsem se nastěhovala, památeční osušky z dovolené,…)
Když už je nějaký ručník v horším stavu, tak letí na zahrádku, kde se dodělá, ale stejně tu mám ještě pořádnou zásobu..chtěla bych to mít stejnobarevné, aby to vypadalo upraveněji, ale zase je mi líto nakupovat nové, když tu mám ještě hromadu i úplně nových ručníķů v různých barvách..
Mame stejne, aby to bylo sladene v koupelně..na tohle mam uchylku ![]()
@Magrathea píše:
Zdravím, jen tak pro zajímavost - máte doma stejnou barvu ručníků v koupelně?Já to mám „každý pes jiná ves“,jak se nám ručníky postupně dostávaly do domácnosti (něco darem, něco měl partner, něco jsem přinesla já, když jsem se nastěhovala, památeční osušky z dovolené,…)
Když už je nějaký ručník v horším stavu, tak letí na zahrádku, kde se dodělá, ale stejně tu mám ještě pořádnou zásobu..chtěla bych to mít stejnobarevné, aby to vypadalo upraveněji, ale zase je mi líto nakupovat nové, když tu mám ještě hromadu i úplně nových ručníķů v různých barvách..
Nemám, nesu hotel ![]()
To me nikdy nenapadlo chtit mit rucniky ve stejnych barvach, se do nich utru a tim me prestavaji zajimat ![]()
@Ahep píše:
To me nikdy nenapadlo chtit mit rucniky ve stejnych barvach, se do nich utru a tim me prestavaji zajimat
Ale tak zas by to vypadlo fakt hezky v té koupelně ![]()
Mám dvě barvy, béžové a bílé, davam vždy stejnou barvu. Barevné nemám žádné.
Neladí s koupelnou. Máme jednobarevné, ale různé barvy, hnědý, modrý, zelený, růžový atd.
Mám tedy ručníky extra do koupelny, extra na WC -máme WC zvlášť i s umyvadlem, staré vyřazené jsou pro psa, na utírání pacek a po koupeli.
@Magrathea píše:
Ano. Máme dvě koupelny. V jedné jsou béžové obkladačky s červenou listelou a béžové a červené ručníky, v druhé jsou šedé a modré obkladačky a šedé a modré ručníky. Běda tomu, kdo pověsí modrý ručník v červené koupelně. ![]()