Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, poradíte? Dneska jsem 36+4 a byla jsem u svý gyndařky. čípek prej měkkej a něco se může chystat. zapsala mi to i do průkazky. Značí se to myslím CS. Vždy jsem tam měla CS0 a teď tam mám něco jinýho, ale nepřečtu to.
Třeba někdo poradí. Vkládám fotku. Prostě jsem napnutá jak kšandy a už bych ráda porodila ![]()
@dani24687 to jo! po nich něco přečíst. 4 by to mohla být. teď ještě co to znamená. ![]()
@fifinkaa píše:
@dani24687 to jo! po nich něco přečíst. 4 by to mohla být. teď ještě co to znamená.
Tak 4 to asi nebude
mám k knížce takovej graf a tam je napsaný CS 0, 1 NEBO 2
@dani24687
já jsem z toho taky jelen. hledala jsem to na internetu. tam zase píšou že může být klidně 6, nebo 7. ale že se čípkem řídit nedá. takže budu muset čekat a čekat.
třeba trošku napomoct maliníkem, sexem, procházkou, vínem, vanou a co já vím jaky jsou další babsky vyvolávačky. ![]()
@fifinkaa píše:
@dani24687já jsem z toho taky jelen. hledala jsem to na internetu. tam zase píšou že může být klidně 6, nebo 7. ale že se čípkem řídit nedá. takže budu muset čekat a čekat.
třeba trošku napomoct maliníkem, sexem, procházkou, vínem, vanou a co já vím jaky jsou další babsky vyvolávačky.
@triada taky si myslím že to bude 4, ale ono je to asi jedno, někdo se otevíra rychle někdo pomalu. takže rodit můžu za týden i za měsíc ![]()
@dani24687 taky vždy nula a teď právě něco jinýho
a zajímavýho
v kolikátým si?
@fifinkaa Tak jestli už chceš rodit, zkoušej to popohnat, ale ještě máš čas. ![]()
@fifinkaa píše:
@dani24687 taky vždy nula a teď právě něco jinýhoa zajímavýho
v kolikátým si?
Dnes 34+1
velice zajímavé, jem škoda, že se z toho zas nedá nic moc zjistit
![]()
@triada já chci popohnat.
ale myslím že to nepopoženu. příroda si zavelí sama ![]()