Čípky na horečku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
27.1.14 18:28

čípky na horečku

Ahojky holky. dcera mi začala v noci zvracet a ted má vyšší teplotu, chtěla jsem jí dát čípek, ale zjistila jsem že má prošlou spotřebu, vadí to? sirup se bojím dát:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
27.1.14 18:29

@kermi jak moc prošlou???

• Citovat
  • Upravit
114
27.1.14 18:32

Spotř. do 9/2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.1.14 18:38

@kermi
nikdy nedávej prošlý lék

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.1.14 18:39

Prošlý nedávej.. proč ne sirup?

• Citovat
  • Upravit
114
27.1.14 18:42

Bojím se že to vyzvrací, zatím mi nic nejí, jen pijeme po lžičkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.1.14 18:43

Já bych si prošlý lék nevzala a dítěti bych ho tím spíš nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.1.14 18:44

A dva různé sirupy na horečku nemáš?… mně dcerka zvracela panadol, ale nurofen snese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.1.14 18:46

Zkusím teda ten sirup a uvidíme. díky moc, zítra ráno pošlu manžela hned do lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.1.14 18:46

@kermi chápu, mě děti jako mimina taky sirup zvracely.. hele ještě není tak pozdě, nemají někde v lékárně ještě otevřeno, že bys tam někoho poslala?

• Citovat
  • Upravit
4637
27.1.14 18:52

Neco radi, me postupne blindily vsechny deti (prostredni v patek, mala zacala dnes v pul jedne rano, nejstarsi dnes kolem jedenacte), manzel se pridal tez a ted cekam, kdy to sejme me. Horecku mel (zatim) jen prostredni, ktery to donesl ze skolky. U vsech ta blici vlna trvala cca osm hodin. K te teplote, vyckala bych a pokud by to lezlo treba nad 38,5℃, cipek bych dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
27.1.14 20:16

Ahoj,

pře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
22.5.14 20:15

Omylem jsem dala synovi (15 měsíců) čípek pro dvouleté děti. Hmátla jsem po krabičce s čípky a věkové kategorie si všimla až když byl zaveden. Zbylo nám to od doby kdy jsme je dávali ( dnes pětileté) dceři, cca rok už čípky odmítá ale prošlé zatím nejsou. Může z toho synovi něco být? Manžel mi vynadal, něco jako že jsem nezodpovědná a že když byl nakupovat mohl vzít odpovídající kategorii. Ale já si toho ráno nevšimla že jsem ráno brala poslední a teď jsem instinktivně rozbalila ty co byly dostupné. Díky všem za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.5.14 20:19

@zasemamina Porovnej množství účinné látky v tom čípku pro dvouleté dítě a 15 měsíční. Zda jsi ho nějak výrazně „předávkovvala“. Taky si můžeš zavolat na pohotovost a zeptat se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.5.14 20:29

Myslím, že se nic stát nemůže. Jsou to čípky pro děti a 15ti měsíční může být kolikrát stejně veliké jako dvouleté (např. syn kamarádky má rok a váží stejně jako má 5ti měsíční dcera). Pro jistotu bych jen zavolala na pohotovost a zeptala se, ale osobně si myslím, že se nic tak hrozného nestalo, zvlášť pokud syn není menší či hubenější než jeho vrstevníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí