Cirkus Aleš v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cirkus Aleš v Brně
Prosím byl jste někdo v Brně v cirkusu Aleš? Stojí to zato vidět. Malá má 2,5roku tak uvažuji jestli to má cenu, jestli ji to zaujme. Vím, že každé dítko je jiné, ale zajímal by mě názor na program cirkusu atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
tak já bych s 2,5 letým dítětem do cirkusu nešla - do žádného, ale tos asi slyšet nechtěla
.
Jo, byli jsme v Alešovi už 2× - v listopadu před dvěma lety (malý měl 4 roky a kousek) a podruhé minulý týden, pokaždé jsme byli spokojeni, program pestrý, hodně zvířátek, akorát letos tam mají nějakou šou na motorkách - ale ten minulý týden tam byl s klukama jen manžel, já ne, takže to nevím úplně přesně.
Byli jsme ale i v Cirkusu Berousek (je taky ve shodném termínu v Brně, jsou v Líšni) a ten se nám líbil o hodně víc, je to takové víc profesionální a mají úplně suprového klauna, který má během celého pořadu asi 6 vlastních vystoupení - ale ne těch klasických klaunových, ale „moderních“.
Řekla bych celkově, že ten Aleš je víc pro menší děti, Berousek je zážitek hlavně pro dospělé a děti větší (malý má v současné době 6 let a kousek a rozumí všemu už líp…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já právě váhám, malá miluje zvířátka tak si říkám, že by ji to mohlo bavit.Ale na druhou stranu si říkám, že je nato ještě malá a nic z toho mít nebude.Tak nevím ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla vloni s tříletou, čerstvě tříletou a už bych tak brzy nešla, když byla zvířátka, tak se jí to líbilo, ale zbytek ji prostě nebavil, artisté, klauni atd, to se nudila a vrtěla a prostě tomu „nerozuměla“. Já bych to viděla až tak na 4 roky, což se chystám letos a to si myslím, že už by ji mohlo bavit všechno. Kdyby to stálo pár korun, tak to člověk může vyzkoušet, ale přecejen za dvě osoby plus mínus 500 Kč je dost peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to, že bych s 2,5 letou do cirkusu nešla tak to jsem myslela právě z důvodu, že podle mého názoru je ještě na to malá a chvilku ji to bude bavit a zbytek bych musela „bavit“ dítě já, aby to vydrželo do přestávky - tak v tomto smyslu.
A je to opravdu drahé (teda aspoň pro mě).
I před těmi 2 lety se 4letým synem to bylo tak - tak, do přestávky dobrý, ale pak už ho to nebavilo a chtěl jít domů.
Já bych pro 2,5 letou holčičku vymyslela jiný program, v tomto věku jsme hodně chodili na prochajdy, okolo nějakého hřiště - vím, že trochu nuda a furt to samý dokola, ale já jako dospělá bych cirkus s dvouleťákem nevydržela. ![]()
Však uvidíš, zvířátka tam jsou, ale ne pořád, že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.