Kam v Liberci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam v Liberci?
Ahoj liberečandám
,přistěhovala jsem se před nedávnem do Liberce a zajímá mě, kam lze chodit se vyžít s dítětem. Objevila jsem zatím jen zologickou zahradu a dětský koutek. Holčičku mám starou rok a něco, takže ještě kočárkuju. cMáte někdo nějaké tipy? Hřiště, nebo hezký park, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.centrumbabylon.cz/cs/babylon/
Ale nejsem z Liberce
Jen jsme sem občas jezdili…hlavně do aquaparku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem z Liberce.Ve Vratislavicích je moc príma mateřské centrum Kamínek-v novém kulturáku(úterý a čtvrtek),je to tam nový, čistý, spousta šikovných hraček
.Dá se tam jít i na pěknou procházku, hned u toho kulturáku je jezírko s kačenama, udržovaná travička, lavičky, pak je stezka nahoru, po cestě 2 menší hřiště, a dojdeš až k louce, kde mají koníky
..Jinak zastávka je to U kostela, přejdeš silnici a hned tam kousek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rebecca Tea Malému jsou teda už 2 roky a 4 měs., ale rádi jezdíme sem (autem), není to přímo v LB, ale u LB http://www.areal-obrisud.cz/
Jinak celkem hezký park je kousek od městského bazénu nad kasárnami. Koutek jsi zmiňovala, ten je super a výhodná permice. Ještě popřemýšlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super je taky hřiště s trampolínami ve Vratislavicích http://www.detskysen.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rebecca Tea tady je další na Františkově http://www.smetak-liberec.cz/
Kde přesně bydlíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak my třeba bydlíme na Králově háji, všichni si myslí, jaký to tady není terno, ale skutečnost je taková, že je tady pro ty děti velký kulový, jedno malinký hřišťátko dole, nahoře jedno velký, ubohý, prolejzačka pro velký děcka, písek veškerý žádný,2 ubohý houpačky, z toho jedna nalomená. Prostě nic. O přehradě radši ani nemluvim, město se tam o nic nestará, ale hlavně že je tam vééélká hospoda s jukeboxem. Pokud zaprší, je tam břečka. Nejlíp se tam daří partičkám rádoby intelektuálům, kteří tam sedí v kruhu a hulej ![]()
A prošmejdila jsi okolí kolem zoo a koutku? Tam jsou taky pěkné parčíky, já osobně to tam miluju, a ráda se dívám na ty staré krásné vily..
Kde bydlíš ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další u Tipsportarény, je fajn a je zdarma http://www.tatanamaterske.cz/…reny-liberec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mismurka teda ty toho chrlíš
dobrý
,hele a to hřiště u kasáren jak jsi psala, to je spíš pro větší děti ne? Prý klouzačka je hodně vysoká, a celkově ne pro prťata..na ty ostatní taky juknu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia můj malej je šídlo, už jak přesáhl rok, tak jsme po hřištích řádili, navíc je silák, ničeho se nebál, zvládal i hřiště pro větší, takže Ti ty klouzačky úplně neporovnám, ale vím, že jsem tam s ním chodila už vloni a to měl asi 15-17měs.
nesnášil být doma, vyloženě to doma nenáviděl, plakal, když jsme se vraceli domů, takže jsem s ním byla denně v akci venku, domů jsme šli jen na oběd nebo až do večera venku.
Jinak u těch kasáren je i pískoviště, pak taková koupačka, taková zvláštní trampolínka a tam byste to určo holky zvládly, kolik je Tvé malé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak takových těch klasických hřiští např. sídlištních je po celém Liberci hafa, jde o to, kde bydlíte, jestli sháníš někde v místě bydliště nebo kamkoliv po LB.
Několik hřiští je i na největším lib. sídliště Rochlice. Je to rozlišené jak pro menší, tak pro větší, určitě vyberete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mismurka Ahaaa, tak to joooo
Nám je 25 měsíců, takže jsme vcelku velký, šikovná pohybově je strašně, ještě nemluví, ale na prolejzačkách je jako opice, akční ![]()
Tak to se tam zajdem podívat omrknout
Mně to právě říkala mamka, že šla okolo, a že je to pro velký-cssssssssss, to nás asi podceňuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia taky si myslím, že vás podcenila, pokud je malá taková šikulka, ale je pravda, že když jsme takhle někde byli, třeba i v dinoparku na té velké klouzačce, tak Míša byl všude vždy nejmenší, kdo drandil s těmi většími, sice jsem častokrát za ním běhala, jak máčo, ale prostě tu volnost a důvěru měl, teď například už jezdí na takových těch lanových nevím, jak to nazvat, jak si sedneš a dáš mezi nohy tu gumovou placku, která je zavěšená na laně, kterého se držíš a spustíš se dolů, tak na tom už jezdí sám a když jsme teď byli v Harrachově a tam na tom děti jezdili, tak staršího kluka tam několik maminek přidlžovalo a běhaly při nich, přitom se pak ukázalo, že to ty děti zvládnou i samy, jen ti rodiče jsou někdy moc bojácní. Ale každopádně každé dítko je jiné a rodič by ho měl znát nejlíp na co má a na co ne, to je jasný.
Jinak malej se postavil na 7 měsíci a přitom ještě sám neseděl, ani nelezl po čtyřech, vše šlo na přeskáčku, ale rychlej teda byl, to jsem někdy
mluvit mi začal na 8 měs., já s ním teda strašně moc komunikovala vlastně už od doby, co byl v bříšku(mužskej kroutil hlavou, jako že jsem šáhlá) a na 2 letech už používal celé věty, zkloňoval, používal minulý, přítomný, budoucí čas, ale on byl jinak od narození šíleně náročný dítko, nespavý, uřvaný, nesnesl kočár, no byl to masakr, ale teď už pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.