Cirkus jo joo

37136
4.5.17 13:18

Cirkus jo joo

Krasny den, prijel k nam cirkus, normalne bych nad tim ani neuvazovala, ale chlap dostal v praci detske vstupenky tak si rikame jestli nakonec nejit, ale mate nekdo zkusenost s timhle konkretnim cirkusem? Jde mi o dvouletaka, jak je predstaveni dlouhe a jestli ho vase deti zvladly treba uz v tomhle veku? Neradi bychom koupili vstupenky pro dospele (nebudem si nalhavat zrovna zadarmo to neni) a po par minutach museli odejit. Popripadne nevite jestli se da navstivit zverinec i bez toho aby sme sli na cele vystoupeni, proste jenom malymu ukazat zviratka? :) moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
931
4.5.17 13:24

@Kriss Tina Byli jsme.Za me hrozne dlouhe, deti to pak uz nebavilo. Navic hodne vystoupeni je akrobace a to naseho maleho vubec nebere. Zviratka se daji za poplatek prohlednout venku. Jinak deti 4,5 a 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
4.5.17 13:25

Ahoj v tomto jsem nebyla ale na netu mají vypsanou i ZOO za 30 Kč, takže určitě můžete jít jen na zvěřinec. My jsme teď byli v jiném cirkuse a jinde než v lóži bych sedět nechtěla, stálo to za to fakt, ale pokud máte zdarma vstupenky tak nevím jestli platí i do lóže… :)

• Citovat
  • Upravit
9035
4.5.17 13:29

JO byli jsem tam před necelým měsícem. S tříletým jsem odešla v půlce :roll: 6,5 letá vydržela s dědou dokonce. Upozorním, že je tam strašný řev, mají nastavenou hlasitost na neúnosnou mez, a to jsem prosím nahluchlá a to bylo na mě tedy moc, syn měl asi 3týdny před tím píchané ucho a nemohl to vydržet. Představení trvá 3 hodiny!! V tom je jedna přestávka asi 15-20minut, to nevím přesně jak bylo. V první 1,5 sem neviděli prakticky zvířata žádná, jen 5 minut papoušky, co se tam proletěli a pak tam běhali koníci, ale to bylo možná až po přestávce a pak jsem hned se synkem odešli :(
Celé je to neskutečně roztažené, prázdná místa tam zaplňuje jakýsi klaun, ale má na sobě džíny a děti jeho vtipy nechápou, protože nejsou pro děti…tato místa jsou doslova o ničem a je jich tam dost. Pak jsme viděli jen nějaká čísla akrobatů, ale taky takové o ničem. Asi je to i tím, že jsem v cirkuse nebyla asi 25 let, naposled za komunistů, když jsem přijel nějaký Ruský cirk a to byl neskutečný zážitek, protože to bylo opravdu něco…Moji rodiče byli s naší dcerkou asi před dvěma lety na Berouskovi, ale nevím jak moc to bylo podobné tomuto. Já jsem odmítla jí na nějaký malý cirkus v dubnu s tím, že počkáme až přijede něco vělkého…cirkus JOO mi tak přišel, tak jsem šli. No měli jsme jet radši do ZOO :lol: Zvěřinec mají, ale a poplatek, nevím kolik. Před hlavním stanem je jeden menší průchozí, tam prodávají vatu, popcorn a suvenýry a klobásy…hold se musí nějak uživit, asi to lehké nemají, to chápu, ale my už tam nepudem.
Jestli chcete vědět něco konkrétního, tak se ptej. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
4.5.17 13:31
@Doe_Jane píše:
Ahoj v tomto jsem nebyla ale na netu mají vypsanou i ZOO za 30 Kč, takže určitě můžete jít jen na zvěřinec. My jsme teď byli v jiném cirkuse a jinde než v lóži bych sedět nechtěla, stálo to za to fakt, ale pokud máte zdarma vstupenky tak nevím jestli platí i do lóže… :)

Ano, je to tak, do lóže nelze uplatnit volnou vstupenku pro děti, u nás byla lóže za trest, po každé straně stály repráky a lidi utíkali z lóží na lavice dozadu, hrozilo jim ohluchnutí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.17 13:32

@Kriss Tina Ahoj tak muj syn (3) byl nadšený… ale možná ve 2 letech je fakt jeste brzo… jestli ti hodinu nevydrží ani u pohádky tak myslím ani u cirkusu nevydrží koukat… syn cirkusy tak miluje že už jich máme za sebou asi 8…já sama jako dítě byla v cirkusu 1× a ted během roku 8× :-D ale ve 2 letech je asi vazne brzo, mužete zkusit a kdyžtak odejdete dřív no.. hodne deti odchází dřív některý se třeba i bojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
4.5.17 13:33

Diky za reakce, ja byla naposled pred lety v italskem cirkusu, ten byl nadhernej, ale jenom o akrobatech a to by malyho nebavilo, takovyhle cirkus moc nepamatuju :D no nic naplat, i kdyby bylo predstaveni sebekrasnejsi tak 3 hodiny mi tam sedet nevydrzi, doufala jsem ze se jedna o neco kratsiho, nehlede ze vystoupeni zacina v pul 6 vecer, to by mi tam nejspis usnul, kraval mu nevadi :D asi si udelame prochazku kolem a budem doufat ze nas pusti do toho zverince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
4.5.17 13:35

@axelina jo ze by se bal to nehrozi, spis bude protivnej ze bude. muset sedet dlouho na miste :D ale pamatuju segru kdyz byla mala tak se bala klauna a este sme sedeli v lozi a on prisel az k ni, to sme museli utect :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
4.5.17 13:36

Byla jsem s dcerou kdyz mela 18 mesicu, prekvapive ji to bavilo. Byla tam i prestavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.17 13:41

@Kriss Tina když jsme začínali chodit to mu jeste nebyly 3 roky tak jsem brala bonbony a když ke konci bylo nejhuř tak dostal bonbon a byl klid zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
4.5.17 13:58
@alisekR píše:
Ano, je to tak, do lóže nelze uplatnit volnou vstupenku pro děti, u nás byla lóže za trest, po každé straně stály repráky a lidi utíkali z lóží na lavice dozadu, hrozilo jim ohluchnutí. :(

tak tam kde jsme byli my nic takového nebylo :)
btw. divím se že tady ještě neúřaduje nějaká veganka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5040
4.5.17 14:25
@Aenne píše:
Drezura zvířat patří do 18 století, kdy nebyla televize a o zvíŔacích emocích, o stresu a strachu nebyli informace a exotická zvěř byla k videní jen v cirkusech.
Nepodporujte týraní zvířat tím, že nevštevujete cirkus…a pokud ho navštívite, tak vysvětlite vaším detem, že divoká zvíŔata celoživotne zavřené v kleci trpí, že trpí při transportu a trpí i při drezure a že cirkusové zvíŔata jsou hanbou lidí 21 století.Kouknite si videa z drezury zvířat pro cirkus, a videa zvířat při transporte, aby jste pochopila a skuste vést vaše deti citlivosti a soucitu ke zvířatám.
:potlesk: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
4.5.17 14:35
@Aenne píše:
Drezura zvířat patří do 18 století, kdy nebyla televize a o zvíŔacích emocích, o stresu a strachu nebyli informace a exotická zvěř byla k videní jen v cirkusech.
Nepodporujte týraní zvířat tím, že nevštevujete cirkus…a pokud ho navštívite, tak vysvětlite vaším detem, že divoká zvíŔata celoživotne zavřené v kleci trpí, že trpí při transportu a trpí i při drezure a že cirkusové zvíŔata jsou hanbou lidí 21 století.Kouknite si videa z drezury zvířat pro cirkus, a videa zvířat při transporte, aby jste pochopila a skuste vést vaše deti citlivosti a soucitu ke zvířatám.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
4.5.17 17:57
@Aenne píše:

Přesně tak :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
4.5.17 18:00

S dvouletým dítětem bych tam vůbec nešla. Náš kluk tam byl poprvé letos, je mu šest let. Vydržel, ale jak už tu někdo psal, říkal, že mu praská v uchu jaký tam byl řev. Byl tam s babičkou. A ta z toho měla týden šumění v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.