Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky mam dotaz jsem druhy den po císaři a mám bolesti břicha samozřejmě jizvy ale trápí mě také ze mě bolí vlastně cela oblast břicha i horní je to normální? Mam strach ze se něco děje… diky za odpoved
@Nikol294 tak jsi v nemocnici, tak není problém odchytit sestru, ta koukne a případně zavolá doktora. Žádný problém ne?
Jo, je to normální. Doktor ti včera vytáhl mimčo z břicha, srovnal to orgány a zašil dělohu, svaly a kůži. Můžeš být i nafouklá, řekni si o nějaké kapky.
Normální to je, tu bolest po císaři nikdy nezapomenu, byl to šílený masakr
Bolelo to tak týden fakt intenzivně, že jsem sotva lezla, pak se to pomaličku začalo lepšit, po 3 týdnech jsem dokázala chodit úplně vzpřímeně, po 3 měsících už jsem o jizvě vůbec nevěděla.
Každopádně ty jsi nejspíš ještě v porodnici, takže pokud máš nějaké pochybnosti, konzultuj to s lékařem.
Tělo se dává do kupy, může být aj plynatost. Proto je fajn co nejdřív fungovat. Jinak předpokládám, že stejně a rychleji by ti odpověděla aj sestřička ![]()
@vedma007 ja to treba neznám. Císař a hojení úplně v pohodě. Druhý den jsem už chodilauolne normálně, bez bolestí, to po normálním poroduto bylo peklo