Císař Hořovice aktuálně

Anonymní
19.8.16 10:06

císař Hořovice aktuálně

Příští týden budu mít plánovanou sekci v Hořovicích. Předchozí děti jsem rodila v Praze. Takže nevím jak je to v Hořovicích.
Sekci mi bude dělat Primář Klán o kterého jsem velmi stála. Mám nastoupit den předem (řekl v 10 hodin) příjde mi to zbytečné. Předoperační mám hotové vše připravené, tak proč tak brzy? Děje se ještě něco ten den co člověka příjmou? Řekl, že druhý den ráno prý co nejdřív mi udělá sekci, protože od 8mi ordinuje v ambulanci, tak aby to prý stihl :mrgreen:
nedozvěděla jsem se kde a jestli tam může být manžel a jak to celé probíhá v Hořovicích při plánované sekci. V podolí jsem měla taky plánovanou sekci na ráno, ale vzali mě až předpolednem a celou dobu jsem tam ležela na nějakém lehátku v nějaké čekací místnosti :think:
Taky mně zajímá jestli miminko, když vytáhnou, tak jestli ho podají i mamince. :think: zajímá mě všechno. jak dlouho byl pak pobyt na jipce. když tak počítám, tak v pátek ráno sekce to bych mohla v sobotu dopol na normal pokoj že?

Prosím o zachování anonimity, nechceme nikomu říkat, kdy mám plánovanou sekci. (rodina atd)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.8.16 10:47

Moje zkušenost-v den příjmu se dělá vnitřní vyšetření, ozvy a sepsání papírů, pak už jen čekáš na gynekologickým oddělení. Mě vzali na operaci ráno na čas, vzbudili mě v 6 na klystýr, srpchu a cévku, šla jsem jako první a 9,00 byl malý na světě. Manžel na sál nemohl, čekal na chodbě a pak si směl miminko prohlídnout v inkubátoru kam automaticky děti dávají. Miminko mi na prsa nedali, ale po ošetření mi ho dali na chvilku k hlavě na prohlédnutí. Na jip jsem byla 24 hodin. Pak na normál pokoji, ale miminko mi dali na pevno až třetí den, do té doby nosili na kojení. Další věc je, že jsem si odtud přinesla zlatého stafylokoka na kůži. Zkušenost je stará 4 roky. Další jsem radši rodila v Podolí kde sice bylo horší zázemí, ale manžel mohl na sál a miminko mi dali už druhý den. Ale jednu kladnou věc musím říct, že z Hořovic jsem měla po sc jen krásnou malou jizvu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková