Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Po prvním SC jsem krvácela cca týden a další týden spi ila..po druhém jsem přestala krvácet ještě v porodnici..dle UTZ před propuštěním zůstal uvnitř kousek nějaké sraženiny tak mimpichli nějakou injekci že by to mělo vyjít..druhý den jsem tedy opět trochu krvácela vyšel kus sraženiny a od té doby nic..pak za 14 dní jsem asi 3 dny spinila -vzdycky.rano kdZ jsem vstala z postele a pak celý den už nic… a zas týden nic a pak zase pár dní spineni…a zas nic a na konci šestinedělí jsem pak asi 4 dní zase lehce krvácela..to už v průběhu celého dne (tak na 2 vložky za den) a to těžko říct jestli to byly ocistky ještě což tvrdí doktor a nebo MS což si myslím já…
takže klidně ještě něco muze přijít…
Tak já po CS krvácela hodně a pak dlouho špinila. Minimálně 2 měsíce dohromady. 🙄 A ještě čekám na menstruaci jestli odejde kousek který tam zůstal. Koukám, že jsem na tom mohla být teda lépe.😳 Buď ráda že tě dobře vyčistili. 👍
Ahoj holky, Jak jste to měli s očistky po CS?
U prvního jsem spinila 3 týdny.
Teď jsem týden po CS a už den nic a dneska taky nic. Upozorňuji, že jsem od začátku jen lehce spinila. Takže intimky úplně v pohodě by to zvládli. Pro odchodu z porodnice jsem to říkala doktorce, že mám tak 2 vložky na den. A tam byla vetnamka doktroka a ta řekla, že to je normální po CS, že mě uvnitř úplně vyčistili. Jenže tohle se mi zdá Opravdu málo. A tak nevím no.