Císařský řez s PCOS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
24.3.23 06:54

Nevím jestli to lze zařídit, ale jestli to tak cítíš, zkusila bych. Já měla porod strašný, od začátku jsem věděla, že bude komplikovaný, malý měl odhad 4,5 kila a já drobná s poměrně úzkou pánvi. Bolelo mě už i těhotenství poslední měsíc. Bývala bych chtěla na císaře hned, ale byla jsem mladá a blbá a nikoho se neptala, nic jsem nezkusila. Nakonec z toho byl skoro třídenní porod, stejně zakončený akutním císařem a dítě skončilo na JIP. Ta operace sama o sobě v epiduralu je sranda, první 3 dny to teda bolelo, cca po týdnu jsem se ale vrátila k normálu a pohoda. Pouze jsem pak měla potíže s kojením, ale to nemuselo souviset. Kdybych rodila znovu, tak rozhodně jedině císařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.23 07:55

Mam za sebou porod jak CS, tak přirozeně. Císař je opravdu velká břišní operace… Me pri ni zatahli do delohy infekci a s pětidenním (!) novorozencem jsem skoncila na dalších pet dni v nemocnici, díky horečkám prisla o mleko a s následky cisare se potykam ještě ted. Oproti tomu byl přirozený porod a hojení po nem procházka růžovou zahradou 🌸 takze bych si zařídila psychoterapii, myslím ze mas dost casu na tom zapracovat…

• Citovat
  • Upravit
10923
24.3.23 08:02
@Anonymní píše:
Mam za sebou porod jak CS, tak přirozeně. Císař je opravdu velká břišní operace… Me pri ni zatahli do delohy infekci a s pětidenním (!) novorozencem jsem skoncila na dalších pet dni v nemocnici, díky horečkám prisla o mleko a s následky cisare se potykam ještě ted. Oproti tomu byl přirozený porod a hojení po nem procházka růžovou zahradou 🌸 takze bych si zařídila psychoterapii, myslím ze mas dost casu na tom zapracovat…

To, ze jsi mela komplikace pri cisari ale neznamena, ze kazda bude mit komplikace. A to, ze jsi je nemela pri prirozenym porodu neznamena, ze bude mit v pohode prubeh. Muze to byt taky klidne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí