Číšnice a její práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.3.15 16:06

Jojo chce to aby mel clovek v sobe utridene co je ochoten za dany peniz delat. a pokud je to kamarad nebo rodinny podnik, tak je to zase jinak.ale taky je potřeba dat najevo sefovi ze třeba mi to vadi.to by bylo první co bych udelala.na ferovku jit za sefem a v klidu mu rict.„podivej, ja si to představovala jinak.jsem ochotna delat navíc to a to ale za vic penez“nebo co ja vim, jaky mas priority. treba to nikdo nevi, ze ti to vadi.ja dělala sefku a uz nikdy vice! taky holcina po roce prisla ze nesmí nosit tezky věci. my jsme to nevedely. takze byl malem prusvih.ale stacilo rict"tohle delat nebudu, protoze…"a dobrého personalu do restaurace si většinou hostinsky vazi, protoze kazdej druhej okrada, to bohužel vim od brachy co mel hospodu. neuveritelny co si lidi nakradli.nez zjistil ze to delaji skoro všichni tak malem zkrachoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.15 16:08

Jo a kamoska dela cisnici v restauraci, pres poledne mají menicka a jedine co dela z nadobi tak sklenicky na baru a to ještě jen když tam je sama. jinak k nadobi ani nahodou. proste je stále na place a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
18.3.15 16:30
@anonymka5 píše:
Ahoj prosím ty které dělaly číšnici aby mi poradily..Je normální aby číšnice pomáhala v kuchyni utírat příbory a nádobí?? Vím že musím umývat skleničky atd co k baru patří..Ale dnes a včera po mě chtěly abych dělala i v kuchyni…připadám si jk otrok jak se mnou furt mávají atd :( možná jsem jen naivní ale já myslím že to nádobí patří té co ho umývá :( vzaly mě jako číšnici a ne jako posilu do kuchyne…děkuji moc že poradíte

Když nebyla práce tak proč ne? Teda samozřejmě pokud personál co to má v popisu práce nesedí u kávičky. To bych s tím měla problém Nikdy sem neměla problém s čímkoliv pomoct, nejsem z těch „ručičky nebojte se, pracovat nebudete“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.3.15 23:30

Ano, cisnik ma v popisu prace i pulirovani priboru.. skolu jsem koncila pred rokem a pul, mam to v cerstve pameti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat