Číšník/ pokojská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.3.23 18:10

Číšník/ pokojská

Dobrý den, bohužel už skoro měsíc si nemůžu najít práci v mém městě, jsem vyučená servirka, ale bohužel nemám dostačující praxi v oboru, a ani jsem nepracovala s pokladnou, tak mě většinou odmítají. Od září si chci dodělat dálkově maturitu, abych si mohla později najít lepší práci. Přemýšlela jsem, že zkusím pracovat v Lidlu nebo Kauflandu, lidi v mém okolí př. bývalí spolužáci atd. pozici prodavačky považuji za méněcenné, a asi bych se za to styděla, že by se mi smáli atd… Bohužel si moc nemůžu vybírat, abych měla na školné.
Prosím o jakékoliv rady, co byste v mém případě dělali děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9000
29.3.23 18:16

Klidně tu prodavačku. Nemyslím, že servírka je nějak lepší. Ale já bych asi šla dělat někam dělníka kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
29.3.23 18:26
@krystinka993 píše:
Dobrý den, bohužel už skoro měsíc si nemůžu najít práci v mém městě, jsem vyučená servirka, ale bohužel nemám dostačující praxi v oboru, a ani jsem nepracovala s pokladnou, tak mě většinou odmítají. Od září si chci dodělat dálkově maturitu, abych si mohla později najít lepší práci. Přemýšlela jsem, že zkusím pracovat v Lidlu nebo Kauflandu, lidi v mém okolí př. bývalí spolužáci atd. pozici prodavačky považuji za méněcenné, a asi bych se za to styděla, že by se mi smáli atd… Bohužel si moc nemůžu vybírat, abych měla na školné.
Prosím o jakékoliv rady, co byste v mém případě dělali děkuji

Vzala bych cokoliv. Nazor ostatních by mě byl u zadku. Oni mi účty nezaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
29.3.23 18:26

Že jsi nezaměstnaná to se nestydíš? Tyhle kecy o méněcennosti nějakého zaměstnání miluju. Obvykle je vedou lidi s IQ tykve. Pingl v restauraci nebo pokojská rozhodně nejsou nic nóbl.

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
29.3.23 18:57
@Anonymní píše: Že jsi nezaměstnaná to se nestydíš? Tyhle kecy o méněcennosti nějakého zaměstnání miluju. Obvykle je vedou lidi s IQ tykve. Pingl v restauraci nebo pokojská rozhodně nejsou nic nóbl.

I ty hrdino jeden :D
Jinak zakladatelko vzala bych cokoliv i kdyz na prechodnou dobu a hledala dale ;) nez jsem nasla praci po RD ve svem oboru, tak to trvalo a uz jsem chtela jit prave do Lidlu nebo Penny ci Kauflandu a nevidim na tom vubec nic spatneho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
30.3.23 07:42

No, nevim, jestli te v restauraci/ hotelu nechtějí kvůli vzdělání a ze neumíš s kasou… Ja do restaurace beru lidi bez vzdělání, zkušenosti a zaucim je. Taková je teď bída o slusne zaměstnance. Je otázka, jak na zaměstnavatele pusobis. Ja hledám upravené, komunikativní lidi, co se chtějí něco nového naučit, nebojí se byt samostatní při řešení provozních problému. A musí byt taky (aspoň na první pohled) nekonfliktní.
Kdybych neměla práci, beru cokoliv a hledám při práci dal něco lepšího.
A moje skoro snacha také odmítala byt prodavačka. Jedinentak v buticich atd. Teď je nove sama ve vesnické prodejne (doporučila jsme ji to) a prý ji to moc baví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat