Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nemá někdo skusenosti, mela jsem svědění v pochvě hrudky brala jsem do pochvi tablety a prášky tablety do pochvi ještě musím dobrat dostavili se menctruace mívám je 7dni tet jen 4dny a mám cistu je to normální krvácet jen 4dny? děkuji za jaké koli info
@katerina131 píše:
Ahoj nemá někdo skusenosti, mela jsem svědění v pochvě hrudky brala jsem do pochvi tablety a prášky tablety do pochvi ještě musím dobrat dostavili se menctruace mívám je 7dni tet jen 4dny a mám cistu je to normální krvácet jen 4dny? děkuji za jaké koli info
Prosím, opras si základy českého jazyka. To se vážně nedá cist ![]()
@katerina131 píše:
s cystou mam ms 5dnu, stejne jako bez cysty.
Si cizinka?
No tvl - neumim napsat kloudnou vetu gramaticky dobre a do profilovky si strcim vlastni fotku. Aneb Blbá a blbější přímo ma emiminu… ![]()
Prispevek, ktery nema hlavu ani patu a to pominu vyraz „menctruace“ a „pochvi“
![]()
@karkarka asi chodila( nebo spíš nechodila) do školy během covidu ![]()
@katerina131 píše:
Oprava Nic omlouvám se bylo to psané na rychlo.Příspěvek upraven 28.10.20 v 11:37
Myslím, že po tomto příspěvku, to neokecas. Na rychlo
To to tady kazdej věří. Čárky, tečky, ti nic neříkají?
@katerina131 píše:
Nějaká schiza nebo co? ![]()