Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Globulus cum natrio tetraborico Přímo tyhle? Já je nemůžu zaboha ani objednat v žádné on-line lékárně ![]()
Ja jsem take kupvala nedavno..,nevim, jestli je to, to co pises, ale proste boraxove globule…
@Anonymní píše:
Všimla jsem si, že z lékáren i e-shopů před delším časem úplně zmizely boraxove globule, ví někdo proč je stáhli? A případně co je k sehnání na podobně bázi?
U nás je obj. v Benu lékárně, je to řetězec po republice, tak se tam zeptej.
@Anonymní píše:
Globulus cum natrio tetraborico Přímo tyhle? Já je nemůžu zaboha ani objednat v žádné on-line lékárně
Taky je nemůžu sehnat. Ségra byla ve třech lékárnách a prej se už neprodávají. ![]()
Hele, je to hrozné
takové ty levné, fungujcí, spolehlivé mastičky, kapky, globule…půlka toho není a nejde sehnat, spousta věcí nejde sehnat a chybí v praxi
kapitalismus nějak… nefunguje…
Já je před pár dny normálně koupila v Dr.Max. Akorát hrozně zdražily. Přes e-shop je většina lékáren neprodává, musíš si dojít do lékárny.
A kde jsou prodejné? máte odkaz? já je taky nikde neviděla? ![]()
Schvalne jsem na to mrkla, pry spolecnost nasla jineho vyrobce, a ted probihaji nejake zkousky a kontroly. To vzdycky trva 😂. Globule budou, nebojte… pokud teda chcete ty od Vakosu. Jinak nektere lekarny objednavaji michanou alternativu se stejnou ucinnou latkou, nebo samy michaji… Bud zkusit nejakou nemocnicni nebo retezce, jak bylo psano vyse.
Globule se dají koupit v každé nemocniční lékárně, tam si je vyrábí ![]()
Všimla jsem si, že z lékáren i e-shopů před delším časem úplně zmizely boraxove globule, ví někdo proč je stáhli? A případně co je k sehnání na podobně bázi?