Čím čistit skleněné police

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.8.24 23:32

Čištění skla rada

Potřebuji velkou radu prosím. Přítel si pořídil prosklené skříně do obýváku ale problém je že police jsou skleněné. Po vyčištění se ale vrátí takový šedivý mastný film. Zkusila jsem dost čisticích prostředků. Když to nástřikam je to v pohodě do doby než to utřu. A zkoušela jsem i různé hadry na utření. Nějaká rada prosím aby to bylo krásné a lesklé. Nechci kupovat další přípravky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
444
6.8.24 00:43

Zkus jar na nadobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
6.8.24 06:52
@Lenka0505 píše: Více

Jen pozor, musí to být ten obyčejný jar, žádné pečující a zvláčňující přísady. Ty by ti na tom nadělaly šmouhy. Případně ten jar dát do vody v kombinaci s octem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 08:28

Přidala jsem pro představu fotku. Ten Jar mohu zkusit ale já už nějaký zkoušela a taky nic a octový čistič taky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
6.8.24 08:58

Nechalabych to na příteli.

• Citovat
  • Upravit
6.8.24 09:05

@Leontodon Dobrý vtip ten už to zkoušel a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
6.8.24 09:06

No, a je to jakoby mastné? Nemůže na tom být nějaká fólie? Toho by sis ale už asi všimla. Možná bych ještě zkusila jako poslední šanci technický líh a pak příteli oznámila, že to vyčistit prostě nejde. To jsou taky nápady. Takový nepraktický kus nábytku. Ještě je možnost do toho nedopatřením strčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 09:45

@nozu tohle mě pobavilo přítele už míň. Lihem už to zkoušel tak jsem mu říkala jestli do toho mohu strčit když se to nevycisti a tyhle skříňky jsou tady 3 😀 😀 jedna pod televizi a dvě vedle a všechny stejné. Tak přítel říkal jestli mě může hodit z balkonu. Protože když je to zhasnutý tak nic vidět nejde ale jakmile večer skříně svítí tak je to jeden velký hnus :,( a mě by bylo asi před návštěvou stydno že je to tak hnusný. Nebo se to prostě nebude rožínat ale to by sralo zase přítele. Protože měl stolek pod tv tak chtěl k tomu i zbytek nábytku na který byl doprodej a nedodali světýlka tak vyváděl. Měsíc se čekalo na reklamaci a teď takový problém to vyčistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 09:45

@nozu ještě jsem chtěla dodat nechává to takový mastný film ale folie žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
6.8.24 09:53

Tak se na to vyprdni a nalep na to fólií na okna! Se s ním budeš crcat a efekt žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 09:59

@Atisia teď se s tím dělá přítel tak mě už je to jedno. Já se nabízela že dojdu do obchodu pro jar ale dělá hrdinu že to zvládne tak ho nechám být ať si to dělá sám 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
6.8.24 10:30

@Holkazvesnice1 ti chlapi jsou strašně nepraktičtí. Holt bych se na to vykašlala a světla nechala vypnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
6.8.24 15:52
@Holkazvesnice1 píše: Více

To nebyl vtip. 😊

• Citovat
  • Upravit
1409
6.8.24 16:28

@Holkazvesnice1 kup si fialový hadrik vileda. Vem jen čistou vodu, poradne vyzdimat. Jestli to nepůjde tím, tak už ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
6.8.24 19:46

No a pak ještě zvažte reklamaci. Tohle je fakt divné. Ale jestli to byl doprodej, tak se asi bude muset přítel rozloučit s designovým obývákem… Omlouvám se mu tímto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný