Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám dotaz. Na balkóně máme umělou trávu a čistili jsme ji jedlou sodou. Jenže teď jak zapršelo, tak ta soda protekla skrz tu trávu a stekla odtokem z balkonu pryč. Jenomže jak jsou ty balkony nad sebou, tak to stékalo po balkóně souseda a teď jak svítí slunko, tak to zanechalo bílé fleky. Půjde to dolů? Oprší to při dalším dešti, nebo budu muset k sousedům jim to vydrhnout?
@Lilianka33 píše: Více
Koukni se na to z pohledu souseda. Kdyby ti nekdo zasvinil balkon, byla by jsi s tim v pohode a pockala na dest? Normalne za nim zajdi, rekni, co se stalo a domluv se s nim, ze to umyjes.
Pokud by se soused ozval, konala bych.
Nestaci umelou travu jen vyluxovat?
Jen mě napadá a půjde to? Nemůže to být vyžraný, zažraný? Podle fotky to vypadá hrůzostrašně ![]()
To jsem to zase měla co napsat… To nejde bez té pasivní agresivity? Stalo se, každýmu se někdy stal nějaký přešlap… A asi jsme měli nějaký důvod k tomu to vyčistit sodou a ne jen vysát… Se sousedem jsem mluvila, říkal že pokud to není barva, tak v pohodě, že snad to oprší, jenže mi jde o to, jestli to nemůže to sklo nějak poškodit.
Myslím, že jedlá soda by neměla sklo poškodit, jen na tom prostě zaschla.