Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PetaP píše:
Potřebovala bych poradit, zda nemáte nějaký tip, jak vyčistit záchod od vodního kamene.. V míse, jak je voda, tak pod ní se po stranách drží vodní kámen a nevypadá to pěkně, drhla jsem to štětkou, lila do vody savo, ale furt to tam drží.. Děkuji za postřehy..PS. Při drhnutí savem jsem si osavovala i kalhoty, nemáte tip, kde koupit barvu na textil?
ocet - funguje 100%, nalij ho do mísy, nech přes noc působit, hned ráno mísu vydrhni a vodní kámen je pryč ![]()
@jakuve píše:
Dotaz nebyl na mne, ale odpovimJa jsem kupovala tablety ve Schleckeru (dnes uz Teta drogerie). Jednalo se o jejich znacku AS, takze nevim zda je i v Tete prodavaji. Nicmene ty tablety vyrabi urcite i nekdo jiny (urcite jsem videla v obchode, ale nevzpomenu si na vyrobce) a i se to jmenuje wc tablety.
jj, ve Scleckeru to bylo koupené, to bude ono..
už je to dávno, název si neapmatuju, ale zašla bych tam a zkusila..
Známej zkusil zalejt WC coca colou, byl to zanešený nepoužívaný záchod tak to tam nechali více dní a fakt to povolilo
Jinak já jsem spokojená s čističem z DM, pulirapid je taky dobrej ![]()
Coca colou, nedelam si srandu, cistim Tak rez, vodni kamen a jine neumyvatelne veci.
http://m.youtube.com/watch?…
Ty tablety mají i v Rossmanu, něco přes 20,–já hodím dvě do záchodu, když třeba odcházíme pryč z domova na celý den(protože jinak tam někdo leze i v noci
) A ta cola, to jsem taky vyzkoušela a funguje.
@PetaP kup si opravdovou Coca colu, nalej, nech přes noc působit, uvidíš. Né nadarmo je Cola vyráběná z kyseliny
Je to fakt vyzkoušené.
@Melody 4 bylas rychlejší
přesně, Coca cola, nedám na ni dopustit.
@Melody 4 píše:
Coca colou, nedelam si srandu, cistim Tak rez, vodni kamen a jine neumyvatelne veci.
http://m.youtube.com/watch?…
a takovy hnus pijeme ![]()
@martina.se píše:
@Melody 4 bylas rychlejšípřesně, Coca cola, nedám na ni dopustit.
jeden z nejlepsich cisticich prostredku
![]()
@Melody 4 píše:
jeden z nejlepsich cisticich prostredku![]()
![]()
naprostý souhlas. To dostane dolů fakt cokoliv. Nedávno jsem viděla na youtube, jak to maník lil na nárazník, na rez a vyčistil jen hladkou stranou houbičky, ani pohled z blízka neodhalil žádný problém ![]()
@nosanek píše:
a takovy hnus pijeme
já ne, bo vím, co to dělá. Kámoš dělal v Coca cole brigádu, při stěhování barelů, ze kterých se míchá, museli mít ochranné obleky a tlusté rukavice. Ten sajrajt byl schopný vyžrat do betonu půl metrovou díru ![]()