Čistírna Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12651
9.8.12 14:21

čistírna Brno

Potřebovala bych vyčistit starý fusak z berana. Je to skoro starožitnost, vozil se v něm už můj taťka :-) Když jsme pracovala v centru, tak jsme věci nosila do čistírny v galerii Orlí, ale bohužel teď do centra nemám často cestu a hledám něco ideálně v Líšni, Slatině apod.
Taky tam bud dávat manželův oblek.
Rozhodně ho nechci dávat do čistírny v některém nákupním centru, mám s nimi hodně špatnou zkušenost - zničili mi koženou bundu a vinu nepřiznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
katigo
23.10.12 22:03

Ahoj-mohla bych se zeptat, zda jsi nějakou čistírnu našla a jaká byla cena za čištění? Mám taky fusak, ve kterém jsme se vozily jako děti - dala mi ho mamka, ale divně smrdí, asi jak ležel ve skříni nebo nevim, tak bych ho ráda vyčistila. Kolik tě to čištění stálo? Mockrát díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4072
24.10.12 07:43

Ahoj já si dávala čistit fusak v campusus čistí tam i ty berany a super, ale vím že jedna čistírna je v lískovci ale netuším jak čistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.12 01:37

@kintly já si tam nechala čistit péřové peřiny a smrděly jak něco :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.10.12 09:46

Tak to nevím mě ten fusak nesmrděl, aler u chemickýho čistění bych čeklaa že nic nebude vonět po fialkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.10.12 14:02
@katigo píše:
Ahoj-mohla bych se zeptat, zda jsi nějakou čistírnu našla a jaká byla cena za čištění? Mám taky fusak, ve kterém jsme se vozily jako děti - dala mi ho mamka, ale divně smrdí, asi jak ležel ve skříni nebo nevim, tak bych ho ráda vyčistila. Kolik tě to čištění stálo? Mockrát díky :kytka:

Nakonec jsme fusak dala vyčistit do čistírny na ulici Vachova. A spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.10.12 18:50

@jessikka a kolik jsi platila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.10.12 19:10

@Kamka33 jejda, myslím něco kolem 500?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.10.12 00:19

@jessikka jo, to tak byva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
29.10.12 13:09

Ahojky,
já bych potřebovala tip na nějakou dobrou čistírnu v centru nebo blízko centra. zakladatelka psala o čistírně na Orlí, máte někdo ještě nějaký tip na dobrou čistírnu kde čistí za přijatelnou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný