Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych vyčistit starý fusak z berana. Je to skoro starožitnost, vozil se v něm už můj taťka
Když jsme pracovala v centru, tak jsme věci nosila do čistírny v galerii Orlí, ale bohužel teď do centra nemám často cestu a hledám něco ideálně v Líšni, Slatině apod.
Taky tam bud dávat manželův oblek.
Rozhodně ho nechci dávat do čistírny v některém nákupním centru, mám s nimi hodně špatnou zkušenost - zničili mi koženou bundu a vinu nepřiznali.
Ahoj-mohla bych se zeptat, zda jsi nějakou čistírnu našla a jaká byla cena za čištění? Mám taky fusak, ve kterém jsme se vozily jako děti - dala mi ho mamka, ale divně smrdí, asi jak ležel ve skříni nebo nevim, tak bych ho ráda vyčistila. Kolik tě to čištění stálo? Mockrát díky ![]()
Ahoj já si dávala čistit fusak v campusus čistí tam i ty berany a super, ale vím že jedna čistírna je v lískovci ale netuším jak čistí.
@kintly já si tam nechala čistit péřové peřiny a smrděly jak něco ![]()
Tak to nevím mě ten fusak nesmrděl, aler u chemickýho čistění bych čeklaa že nic nebude vonět po fialkách
@katigo píše:
Ahoj-mohla bych se zeptat, zda jsi nějakou čistírnu našla a jaká byla cena za čištění? Mám taky fusak, ve kterém jsme se vozily jako děti - dala mi ho mamka, ale divně smrdí, asi jak ležel ve skříni nebo nevim, tak bych ho ráda vyčistila. Kolik tě to čištění stálo? Mockrát díky
Nakonec jsme fusak dala vyčistit do čistírny na ulici Vachova. A spokojenost.
Ahojky,
já bych potřebovala tip na nějakou dobrou čistírnu v centru nebo blízko centra. zakladatelka psala o čistírně na Orlí, máte někdo ještě nějaký tip na dobrou čistírnu kde čistí za přijatelnou cenu?