Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky potřebuju pomoc! Je to dva dny co se mi v bytě „něco“ usadilo. Kouše to, svědí to, nic nevidím, neslyším-komáry tu nemám. Včera jsem akorát narazila na stropě na zelenou asi centimetr velkou „mouchu“. Mamka říká, že to má doma taky jen nevíme co to je, a tak netuším jak se proti tomu bránit. Štípanec vypadá jak když trošku bodne komár, svědí to tak samo, ale štípance nemizí jak po komárovi za jeden den. Nezabírá ani gel po bodnutí hmyzem. Jsem zoufalá
Neví někdo co to je a jak se toho zbavit?
My tu taky měli cosi, svědilo to, pupínky byly jakoby pak ještě horší místo toho aby bledli, tak jsem je měla i do krve, aniž bych si je nějak drápala. Co to bylo nevím, komára jsem též neslyšela, každopádně se to snad už nažralo a odstěhovalo ![]()
Nejlíp celý byt vystříkat nějakým Biolitem. A případně se pokusit najít zdroj - není to třeba v kytkách?
@pannda píše:
http://www.guh.cz/…oto_034.htmlVypadá takto???
Nemyslím..bylo to jasně zelené.
@TýnkaK Blechy nemám odkud dotáhnout. Leda že by je kočky chytly na parapetu v okně.. Ale ony se nedrbou nic takže blecha to neni..
@jessikka píše:
Nejlíp celý byt vystříkat nějakým Biolitem. A případně se pokusit najít zdroj - není to třeba v kytkách?
Biolit jsem stříkala ráno, vyprala jsem povlečení a teď sedím u pc a mám šest štípanců do výšky kotníku jen na jedné noze. Otéká to, nejmenší je velikost desetníku, největší padesátikoruny ![]()
@Gladys píše:
My tu taky měli cosi, svědilo to, pupínky byly jakoby pak ještě horší místo toho aby bledli, tak jsem je měla i do krve, aniž bych si je nějak drápala. Co to bylo nevím, komára jsem též neslyšela, každopádně se to snad už nažralo a odstěhovalo
A co jim mám dát? já je klidně pohostím jen ať přestanou ožírat mě!!!
To vypadá na štěnici. Sousedi je měli (pozor, to není otázka hygieny!!!) a tak jsme zjišťovali, jak to vypadá. Gůgli „kousanec od štěnice“.
Nekoupili jste si nedávno bazarový gauč nebo oblečení, koberec? Nedal ti někdo něco textilního? Pokud to jsou štěnice, přišly k vám nejspíš z něčeho takového…
Ahoj tipyckej kousanec od štěnice…kamarádce se usídlili v baráku fetáci…a maj zamořenej celej panelák…včera mi to ukázala co to může být a já jí to řekla i sousedi potvrdili že to maj také!!!Takže deratizátora…a nebyli jste třeba na hotelu?? ![]()
My jsme seděli předevčírem venku a taky nás pořád něco štípalo a vypadalo to úplně jako obyčejná moucha. Ale teda takové oteklé jsme to neměli.
Netuším, co to může být zač. ![]()