Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podařilo se mi u vaření polít oblíbené tričko olejem, normálně jsem jej vyprala a takové tmavé fleky jsou tam pořád. Existuje nějaký recept, jak se skvrn zbavit? ![]()
Ahoj dej na ty fleky obyč. jar trochu promni a dej znovu vyprat mě to tak funguje
@Tinuvien mně na všechno možné pomáhá žlučové mýdlo z DM, pokud by ale nic nezabralo, tak zrovna v DM mají u pracích prášků takové malé lahvičky na různé skvrny, určitě mají i na mastnotu.
Já jsem to polila jarem už před praním, přeprala a stejně tam ty fleky jsou pořád
, i když méně viditelné.
@Tinuvien píše:
Jar zkusím, doufám, že pustí…prané bylo asi 2×.¨
Díky
Tak to mozna bude chtit nekolikrat, ja takhle omylem zaprala manzelovo triko, mel tam obr flek, polil se olejem. A davala jsem to pak prat s jarem nekolikrat, nez to bylo pryc.
@Bublana píše:
Já jsem to polila jarem už před praním, přeprala a stejně tam ty fleky jsou pořád, i když méně viditelné.
A co pouzivas? Ja Ecover na nadobi, nebo Jar. Zabere to vzdycky poprvy, jinak by uz decka davno nemely v cem chodit ![]()
@Tinuvien píše:
Aha…koukám, že mám Pur. Vyzkouším a napíšu.
Já používám Pur a tím mi jdou mastný skvrny vždycky pryč. ![]()
Ja bych zas potrebovala male delam kasicky s mrkve a vsechno je pak flekate od mrkvicky…a nejde to nijak vyprat
@Markiiiiii píše:
Ja bych zas potrebovala male delam kasicky s mrkve a vsechno je pak flekate od mrkvicky…a nejde to nijak vyprat
To chce slunicko. Nebo nejaky cistic z drogerky. Nekdy funguje i zlucovy mydlo. Poprvy to treba nepujde, ale casem pusti. Mne se ted nevypraly fleky od rajskyho protlaku…ani predeprany zlucakem. Napodruhy snad pusti.