Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky, neznáte nějakého levného designera z Ostravy? a nebo není tady někdo, kdo by mi pomohl? máme totiž dost malý dětský pokoj a ráda bych to zařídila tak, aby se tam vše vešlo a dalo se tam i hýbyt:-)) moc díky Jana
@jannicka85 píše:
Ahojte holky, neznáte nějakého levného designera z Ostravy? a nebo není tady někdo, kdo by mi pomohl? máme totiž dost malý dětský pokoj a ráda bych to zařídila tak, aby se tam vše vešlo a dalo se tam i hýbyt:-)) moc díky Jana
Ahoj, desginéra bohužel neznám, protože nemíním utrácet peníze za něco, co se mi nemusí líbit. Vždycky jsem si v tomhle poradila sama a myslím, že pro to mám docela cit, takže kdybys chtěla a poslala mi třeba fotky a rozměry pokoje a nábytku, něco bychom mohli vymyslet.. Nic za to nechci, pro mě je to zábava
Kdyžtak se ozvi do SZ.
Jé to by bylo super.. mi se taky právě nechce utrácet moc za návrhy, já jsem spíše jen chtěla pomoct s rozvrhnutím nábytku, protože už bychom ho chtěli ten pokojíček tak navrhnout, že za pár let jak malý půjde do školy, tak se přidá jen psací stůl a bylo by. pokojíček je dost malý a tak hl. kutíme jak postel atd. tak bych byla ráda za jakkoukoliv radu:-))