Designér Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.8.12 12:37

designer ostrava

Ahojte holky, neznáte nějakého levného designera z Ostravy? a nebo není tady někdo, kdo by mi pomohl? máme totiž dost malý dětský pokoj a ráda bych to zařídila tak, aby se tam vše vešlo a dalo se tam i hýbyt:-)) moc díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
8.8.12 08:25
@jannicka85 píše:
Ahojte holky, neznáte nějakého levného designera z Ostravy? a nebo není tady někdo, kdo by mi pomohl? máme totiž dost malý dětský pokoj a ráda bych to zařídila tak, aby se tam vše vešlo a dalo se tam i hýbyt:-)) moc díky Jana

Ahoj, desginéra bohužel neznám, protože nemíním utrácet peníze za něco, co se mi nemusí líbit. Vždycky jsem si v tomhle poradila sama a myslím, že pro to mám docela cit, takže kdybys chtěla a poslala mi třeba fotky a rozměry pokoje a nábytku, něco bychom mohli vymyslet.. Nic za to nechci, pro mě je to zábava :) Kdyžtak se ozvi do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 14:05

Jé to by bylo super.. mi se taky právě nechce utrácet moc za návrhy, já jsem spíše jen chtěla pomoct s rozvrhnutím nábytku, protože už bychom ho chtěli ten pokojíček tak navrhnout, že za pár let jak malý půjde do školy, tak se přidá jen psací stůl a bylo by. pokojíček je dost malý a tak hl. kutíme jak postel atd. tak bych byla ráda za jakkoukoliv radu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný