Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
měla bych dotaz na ty, kteří mají nějaké zkušenosti z noži, které se dají nyní výhodně koupit v prodejním řetezci Tesco sbíráním známek za nákup. Jste s nimi spokojeni? Je to, podle vás, dobrá investice? Děkuji za názory ![]()
Máme doma zatím ten Santoku a naprostá spokojenost. Hrnce jsme bohužel nestihli, protože jich byl nedostatek, ale celkově bych řekla, že ohlas na tu značku je velkej. Jinak, protože nebyl dostatek hrnců, tak se dají použít i známky z nich, pokud vám třeba nějaký zbyly.
Do Tesca jezdíme hodně, hrnce jsme brali a jsme moc spokojení, takže na ty nože se chystám taky. ![]()
@Eloušek píše:
Máme doma zatím ten Santoku a naprostá spokojenost. Hrnce jsme bohužel nestihli, protože jich byl nedostatek, ale celkově bych řekla, že ohlas na tu značku je velkej. Jinak, protože nebyl dostatek hrnců, tak se dají použít i známky z nich, pokud vám třeba nějaký zbyly.
Jak se daji pouzit? Ja mela nekolik vyplnenych arsiku a hrnce nebyly. Snad jsem nevyhodila… ![]()
Bylo nám v práci řečeno, že vzhledem k tomu, že byl nedostatek hrnců, tak pokud někdo nestihl uplatnit nasbírané body na hrnce, tak je lze uplatnit i na ty nože. No my právě jeden vyplněnej vyhodili. Teď se tluču do hlavy ![]()
Aha, já si všimla, že ty samolepky mají na sobě obrázek nožů…kdežto ty předchozí měly obrázek hrnců…tak jsem si myslela, že to je schválně, aby lidi nemohli „kamuflovat“ a na bývalé samolepky koupit nože…ale informace od vás mě překvapují a poměrně mile, protože máme ještě spoustu samolepek s obrázkem hrnců ![]()
Znacka Thomas je vyborna. V Potten and Pannen od nich prodavaji vsechno mozne a docela draho. Mame od nich talirovy set a hrnce a jsem naprosto spokojena. Na noze uz taky sbiram znamky ![]()
No jsem zvědavá, jestli by nám u nás uznali ty samolepky s hrncema.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde můžeme uplatnit nasbírané body na hrnce teď aktuálně za nože Thomas. Za vaši radu jsme byli rádi, ale když jsme body za hrnce chtěli použít na nože v Tescu na Andělu, bylo nám sděleno, že to v žádném případě není možné ![]()
My se byli zeptat. Zamestnanec na informacich rekl, ze to neni cenina a kolik jich chceme. Odmotal z klubka asi metr dlouhy pas a dal nam je (bylo jich asi 80)
takze je to o ochote a o stesti.
U nas s tim taky nedelaji zadne problemy, daj jich kolik si rekneme. Jeden jsme ted koupili a zas tak uzasnej nuz to ale neni. Od Fiskars jsou lepsi bych rekla.
Děkuju za odpovědi, je to teda hodně štěstí…Na nás koukala paní na informacích jak na blázny, co si to vůbec dovolujeme ![]()
Není lepší si nože nakoupit za normální cenu než udělat nákupy za 4000,– a mít 70% slevy na nůž?
Nechápu tyhle hloupé akce ![]()
Já mám tedy jen jeden, takový ten největší. Ne, že by byl špatný, ale čekala jsem lepší. Nicméně koupím i další, nože budu potřebovat a body stejně sbírám, navíc cena je příjemná. Hrnce jsem nebrala, mám svých dost.