Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mmowen píše:
Není lepší si nože nakoupit za normální cenu než udělat nákupy za 4000,– a mít 70% slevy na nůž?Nechápu tyhle hloupé akce
Když tam běžně nakupuješ, tak je to fuk, stejně bys tam ty peníze nechala.
@mmowen píše:
Není lepší si nože nakoupit za normální cenu než udělat nákupy za 4000,– a mít 70% slevy na nůž?Nechápu tyhle hloupé akce
To určitě ano, ale když jediný krám v okolí, kde můžu nakoupit, je právě to Tesco, tak holt té akce využiju. Někdo nemá čas lítat po celém městě a shánět super kvalitní nůž za co nejnižěí cenu…
Takže při nákupu, který musím udělat tak jako tak, protože rodina z něčeho musí žít, a holt ho musím udělat v Tescu, protože nepojedu 20 km do jiného obchodu, tak dostanu nálepky, nalepím je na papír a pak mám holt o trošku lepší nůž za průměrnou cenu.
Třeba to má někdo jinak a jezdí těch 20 km do Tesca kvůli nožům…co já vím…je to snad věc každého, ne? ![]()
@Samantha_cz píše:
To určitě ano, ale když jediný krám v okolí, kde můžu nakoupit, je právě to Tesco, tak holt té akce využiju. Někdo nemá čas lítat po celém městě a shánět super kvalitní nůž za co nejnižěí cenu…
Takže při nákupu, který musím udělat tak jako tak, protože rodina z něčeho musí žít, a holt ho musím udělat v Tescu, protože nepojedu 20 km do jiného obchodu, tak dostanu nálepky, nalepím je na papír a pak mám holt o trošku lepší nůž za průměrnou cenu.
Třeba to má někdo jinak a jezdí těch 20 km do Tesca kvůli nožům…co já vím…je to snad věc každého, ne?
Naprostý souhlas. Žádnej trhák, ale za ty peníze dobrej a když tam nakupuju, tak to není vůbec hloupá akce… ![]()
@Jelika píše:
Když tam běžně nakupuješ, tak je to fuk, stejně bys tam ty peníze nechala.
Třeba na aukru je tato značka k sehnání za 200kč bez akce ![]()
@Bllack píše:
Třeba na aukru je tato značka k sehnání za 200kč bez akce
Tak to je pořád o 50 korun vic, než takhle. Když jich někdo nakoupí v tom Tescu 20 a pak prodá, tak se mu to vyplatí…
@Jelika píše:
Tak to je pořád o 50 korun vic, než takhle. Když jich někdo nakoupí v tom Tescu 20 a pak prodá, tak se mu to vyplatí…
Já jen kdyby si chtěl někdo dokoupit sadu a nechtělo se mu utrácet v tescu 28000kčza zboží…(nejsem prodejce.)jen mě ta maloobchodní cena na letáku 534kč někal nesedí
@Bllack píše:
Já jen kdyby si chtěl někdo dokoupit sadu a nechtělo se mu utrácet v tescu 28000kčza zboží…(nejsem prodejce.)jen mě ta maloobchodní cena na letáku 534kč někal nesedí
Aukro není maloobchod…
Jinak cena nožů mi přijde příjemná a nálepky mám též zadarmo, mě spíš překvapuje cena prkénka, přítel mi řekl, že to by mi ho radši vyrobil ![]()
@Bllack píše:
Tak jasný, na leták můžou napsat třeba 1000 korun za kus, ale za 150 je ta kvalita slušná, pokud tam někdo stejně nakupuje jako my… Kor, když manželovi dala slečna za nákup za 300 kč 14 nálepek ![]()
Body na aukru koupím okolo 50 kč + 160 kč za nůž = 210 kč - cena +- stejná, ale když jsem to kupoval v tescu docela dost nožů mělo zlomenou spičku jen malý kousíšek, ale už to prostě nebyla špička - raději to udělám takto či dám místo 220 v kup teď dohromady 250 kč, ale vyberu si…
@Troopik píše:
Body na aukru koupím okolo 50 kč + 160 kč za nůž = 210 kč - cena +- stejná, ale když jsem to kupoval v tescu docela dost nožů mělo zlomenou spičku jen malý kousíšek, ale už to prostě nebyla špička - raději to udělám takto či dám místo 220 v kup teď dohromady 250 kč, ale vyberu si…
Jo v tom Tescu se dá vybrat, na rozdíl od prodejce na Aukru, ten na výběr z 30ti nožů dá těžko ![]()
Mě chybí ještě 5 známek, abych si mohla ten nůž koupit. Nechcete je někdo vyměnit? Můžu vám za ně nabídnout třeba kartičky se zvířátky, co se teď dávají v Albertu. Tesco máme celkem daleko, tak tam moc nechodíme
Ale ten nůž bych moc chtěla…
@anabel9 píše:
Mě chybí ještě 5 známek, abych si mohla ten nůž koupit. Nechcete je někdo vyměnit? Můžu vám za ně nabídnout třeba kartičky se zvířátky, co se teď dávají v Albertu. Tesco máme celkem daleko, tak tam moc nechodímeAle ten nůž bych moc chtěla…
To by nebyl problém, těch pět ti jich můžeme poslat.
Nakoupit stejně musíš tak nebo tak…a když k tomu ještě dostaneš slevu na něco, tak proč to nevyužít, když máš zájem
@Jelika Děkuji za snahu, ale v úterý mi je dala známá, takže nůž už máme doma. Ale jestli chcete nějaké ty kartičky z Alberta, tak napište čísla a podívám se, jestli je mám. ![]()
Ahoj, já mám pánev z té předešlé akce a jsem maximálně spokojená. Dělám na ní pořád něco a je opravdu kvalitní. Nůž už jsem včera koupila, zatím nevyzkoušela. Jinak já jsem měla štěstí a nasbírala jsem známky za 2 nákupy. Ne žebych tolik utratila, ale paní na pokladně mi jich dala víc, protože ta předemnou jich mohla dostat 6 a nechtěla je. Takhle se mi zadařilo vícekrát
Ale souhlasím, že ta uváděná prodejní cena bez akce je trochu nadsazená…