Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@anabel9 píše:
@Jelika Děkuji za snahu, ale v úterý mi je dala známá, takže nůž už máme doma. Ale jestli chcete nějaké ty kartičky z Alberta, tak napište čísla a podívám se, jestli je mám.
Z Alberta karticky zatim nesbirame, bude to aktulani az za nejakou chvilku, ale dekuji.
My uz mame dalsi dve plne karty na noze, tak jen rozvazujeme, jaky koupit nuz, zatim jsme koupili oba dva santoku.
Kvalita odpovida cene po snizeni.za puvodni ceny muzete mit uz opravdu celkem slusne noze od znamych vyrobcu. letak nema hodnotu snizujici cenu noze, pouze vas upozornuje na zbozi a vnucuje vam jeho koupi bez nutnosti srovnavat je s jinymi produkty ![]()
Noże Thomas są bardzo dobre, polecam. prawie takie same jak Global
Stojí to za starou belu, stejně jako všechno v těchto „výhodných“ nabídkách. ![]()
@inkman píše:
Stojí to za starou belu, stejně jako všechno v těchto „výhodných“ nabídkách.
Naštěstí to nikdo nikomu nevnucuje a každej může koupit to, co chce…
@mmowen píše:
Není lepší si nože nakoupit za normální cenu než udělat nákupy za 4000,– a mít 70% slevy na nůž?Nechápu tyhle hloupé akce
logika je takova, ze kdyz uz tam nekdo nakupuje tak se mu za to sbiraji body a pomimo prvotni potrebu (nakoupit) mam uspokojenou i druhou potrebu (treba ty noze)
Ja jsem taky sbirala znamky a mam 4 noze, chybi mi vsak ten na pecivo a brouska a uz nikde neni k sehnani (body na to mam) a jsem docela nastvana protoze nechci mit kazdej nuz jinej ale kdyz uz, tak jedna sada. nevite nekdo o tom ze by se jeste dali sehnat?
dekuji
@ricpic píše:
Na Aukru není jediný nůž značky Thomas.
A k čemu nám je tato informace tady dobrá? ![]()