Cítíte taky vliv retrográdního Merkuru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cítíte taky vliv retrográdního Merkuru?
Ahoj všem,
chci se s vámi podělit o svůj zážitek a zároveň se zeptat, jestli to někdo nemá podobně. Letos na mě má retrográdní merkur nějak extrémní vliv a pokud jsem dřív byla spíš skeptická, tak teď už vážně nevím.
Začíná to být pravidlem: jakmile začne merkur couvat, v mém životě nastane naprostý chaos. Dřív jsem si říkala, že to je prostě shoda náhod… ale ono se to opakuje ![]()
Začnu u března, tehdy byl taky retro merkur a já jsem měla pocit, že se mi zhroutil celý svět během tří týdnů. Nejdřív jsem vylila vodu na svůj notebook a oprava mě vyšla na skoro 10 tisíc. Chvíli nato jsem rozbila foťák mojí kamarádky (ano, samozřejmě omylem), takže další peníze šly na opravu. A přitom jsem v běžném životě celkem pečlivý a soustředěný člověk.
A jako třešnička na dortu- revizor v tramvaji mi dal pokutu, protože jsem zapomněla, že mi předchozí den vypršela platnost kuponu ![]()
No a teď znovu… minulý týden se mi rozbil kotel, už týden nemám teplou vodu, byli u mě opraváři třikrat, a pokaždé se objevilo něco dalšího, co nefunguje. A pak mi to došlo, že ten retro merkur začal 18. července. Jako vážně? ![]()
Je to už skoro legrační, jak se astrologické jevy promítají do každodenního života. Nebo si to jen moc spojuju? Každopádně doufám, že už to horší nebude.
Cítíte teď taky nějaké zvláštní napětí nebo že se všechno kazí? Nebo už jen já šílím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
„…a já jsem měla pocit, že se mi zhroutil celý svět během tří týdnů…“
Jestli se ti hroutí svět z rozbitého notebooku, foťáku a revizora, pak bych zvážila návštěvu odborníka.
Příspěvek upraven 25.07.25 v 17:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
svěř se nám také jako Lucie! Nejsi na to sám!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Den před dovolenou nám zemřel blízký příbuzný a ne, Merkur za to asi nemohl čéče. Každopádně jestli je konec světa rozbitý notebook, tak si s tím někam zajdi.
- Citovat
- Upravit
Zhroutil celý svět z noťasu a pokuty…
tohle je výsměch lidem, kteří řeší skutečné problémy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
tak to možná nebude vliv Merkuru, ale Venuše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„…A pak mi to došlo, že ten retro merkur začal..“
umírám
Úplnej nervák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Retrográdní merkur - jakože cože? To má být nějaká diskuze k pobavení? ![]()
Ale mohla bych to zkusit použít třeba v práci, když se mi něco nepovede - za to může retrogádní merkur, ne já!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak tím to je! Od návratu z dovolené panuje u nás doma totální chaos a anarchie, jen jsem doteď netušila, že je to Merkurem
Tak jsem zas o něco chytřejší.
A až ten Merkur úplně zacouvá, dá se to zas vše do cajku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit