Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojik dámy, jiz asi 7 dnu mám mooooc citlive bradavky. vzdy jsem to mela pred ocekavanou menstruaci (asi 4 dny, pak 2 dny v pohode a pak mi zacala menstruace)
no ale ted me bolely jako obvykle 4 dny predem a boli stale ( jiz 3 dnem menzes), vim zni to asi divne, ale je to v pohode? ![]()
Jo, je t v pohodě. možná jsi dokonce i těhotná. ale možná taky ne.
…ja si blbe ctu
Jo, je to cajk, nebo uz asi nechapu na co se ptas.
Myslím, ze je to úplně normální. Nesleduj se tak, jestli chces otěhotnět, priznaky budes mít beztak porad, je to psychika.. ![]()
@neddo píše:
Myslím, ze je to úplně normální. Nesleduj se tak, jestli chces otěhotnět, priznaky budes mít beztak porad, je to psychika..
Neeee, otehotnet fakt nechci, na to mam jeste par let cas. Asi se fakt jen moc sleduji. ![]()
@dani24687 píše:
Podle me to v pohode neni. Mne by to vadilo.
díky, jako me to taky u urcitym smyslu vadi, stejne se vhystam k doktorovi, myslis ze bych mu o tom mela rict? ![]()
@kacaaa píše:
díky, jako me to taky u urcitym smyslu vadi, stejne se vhystam k doktorovi, myslis ze bych mu o tom mela rict?
Klidne rekni, ale asi ti rekne, ze je to normalni.
@dani24687
práve taky si myslim, a doktora skoro jeste neznam, byla jsem tam u nej jednou, tak aby si o me nemyslel… ale kazdopadne díky ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, již 14 dní mám velmi citlivé bradavky a bolí mě prsa, podprsenka mi vadí. Měsíčky jsem měla, dokonce 7 dní, antiko beru již od 15.
Bradavky mám i takové suché :-/
Chci se radši objednat k doktorovi, ale do té doby, nevíte o co jde? Radši si udělám těhu test, ale docela se bojím :-/…
Ahoj holky, jsem v 7TT a již se mi viditelně mění bradavky a jsou dost citlivé. Máte s tím zkušenost a existuje způsob jak si od citlivosti „ulevit“?