Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarka.10 píše:
35, proč?… ještě do mě nikdo cizí vajíčka nezaváděl!
no já nevím, mi přijdeš malinko mimo/naivní
nemyslím to zle ![]()
@martina.se Ale tak my by jsme vážně pátrat nechtěli
Prostě je náš a tečka ![]()
Taky mi před transferem dali odsouhlasit „mimino“ ve sklíčku
Výsledek je nám velmi podobný, takže záměnu vylučuji ![]()
@Almira-Alm píše:
@martina.se Ale tak my by jsme vážně pátrat nechtěliProstě je náš a tečka
@KattyK píše:
Taky mi před transferem dali odsouhlasit „mimino“ ve sklíčkuVýsledek je nám velmi podobný, takže záměnu vylučuji
Nám nic odsouhlasit nedali ale malý je krásný, chytrý a nejlepší takže je jednoznačně náš
![]()
@sarka.10 píše:
Ahoj, holky. Prosím Vás… je v ČR 100% zaručené, že u umělého oplodnění použijí partnerovo sperma? Už jsem totiž na internetu četla o případech, kdy v USA oplodnili omylem spermatem cizího může a přišlo se na to už pozdě! Moc děkuju!
100% nemáš nic. Tak jako tenkrát v porodnici vyměnily ty novorozené holčičky. Taky by asi nikdo neřekl, že si z porodnice odneseš cizí dítě.
Tak stejně ani tak není 100%, že bude partnerovo. Ale mělo by být..
No… tak upřímně se rozmýšlím, jestli na to vůbec jit! Nakonec mi po měsíci řeknou, že nosím cikáně!
:-/
@sarka.10 píše:
No… tak upřímně se rozmýšlím, jestli na to vůbec jit! Nakonec mi po měsíci řeknou, že nosím cikáně!:-/
Leč to by bylo ještě dobré, protože by mi udělali potrat! … Po 12. týdnu by mi nezbývalo než se snažit skákat přes švihadlo a běhat! :-/ … a cikáně by se určitě drželo :-/!
Já si neumím představit, že by mi dali „nosit“ něco jiného!!! Prostě ne, nikdy! Byl by to šilený pocit! Mně by přišlo, že mě zneužili.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
nj, tak stane se, nikdo není dokonalý