Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarka.10 píše:
35, proč?… ještě do mě nikdo cizí vajíčka nezaváděl!
no já nevím, mi přijdeš malinko mimo/naivní
nemyslím to zle ![]()
@martina.se Ale tak my by jsme vážně pátrat nechtěli
Prostě je náš a tečka ![]()
Taky mi před transferem dali odsouhlasit „mimino“ ve sklíčku
Výsledek je nám velmi podobný, takže záměnu vylučuji ![]()
@Almira-Alm píše:
@martina.se Ale tak my by jsme vážně pátrat nechtěliProstě je náš a tečka
@KattyK píše:
Taky mi před transferem dali odsouhlasit „mimino“ ve sklíčkuVýsledek je nám velmi podobný, takže záměnu vylučuji
Nám nic odsouhlasit nedali ale malý je krásný, chytrý a nejlepší takže je jednoznačně náš
![]()
@sarka.10 píše:
Ahoj, holky. Prosím Vás… je v ČR 100% zaručené, že u umělého oplodnění použijí partnerovo sperma? Už jsem totiž na internetu četla o případech, kdy v USA oplodnili omylem spermatem cizího může a přišlo se na to už pozdě! Moc děkuju!
100% nemáš nic. Tak jako tenkrát v porodnici vyměnily ty novorozené holčičky. Taky by asi nikdo neřekl, že si z porodnice odneseš cizí dítě.
Tak stejně ani tak není 100%, že bude partnerovo. Ale mělo by být..
No… tak upřímně se rozmýšlím, jestli na to vůbec jit! Nakonec mi po měsíci řeknou, že nosím cikáně!
:-/
@sarka.10 píše:
No… tak upřímně se rozmýšlím, jestli na to vůbec jit! Nakonec mi po měsíci řeknou, že nosím cikáně!:-/
Leč to by bylo ještě dobré, protože by mi udělali potrat! … Po 12. týdnu by mi nezbývalo než se snažit skákat přes švihadlo a běhat! :-/ … a cikáně by se určitě drželo :-/!
Já si neumím představit, že by mi dali „nosit“ něco jiného!!! Prostě ne, nikdy! Byl by to šilený pocit! Mně by přišlo, že mě zneužili.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
nj, tak stane se, nikdo není dokonalý