Cizí semeno v CAR

sarka.10
10.11.13 18:49

Cizí semeno

Ahoj, holky. Prosím Vás… je v ČR 100% zaručené, že u umělého oplodnění použijí partnerovo sperma? Už jsem totiž na internetu četla o případech, kdy v USA oplodnili omylem spermatem cizího může a přišlo se na to už pozdě! Moc děkuju!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
10.11.13 18:53

USA je země netušených možností, tam je možné všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
10.11.13 18:55

@sarka.10 100% je zaručená na světě pouze jedna věc - že umřeš, ve všem ostatním může vždy k nějaké chybě dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.11.13 18:59

Tak jako kecala bych, kdybych tvrdila, že mě to nenapadlo, co do mě vpravili. Nicmíně vím, že je to blbost.
Mimochodem úplně stejně by mohli dát manželovo sperma a jiné vajíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
10.11.13 19:00

I ČR je země neomezených možností, kde je nemožné skutečností…
Zakladatelko, držím palce, ať nikdo ze sloužícího personálu neudělá chybu… protože všude dělají jenom lidi. Ale stávat by se to nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.11.13 19:08

Copak? jsi si někde štrejchla s černochem v průběhu umělého oplodnění, a teď máš nerva? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9989
10.11.13 19:09

Jasně, že může dojít snadno k chybě.. Nám oplodňovali vajíčko v neděli a byli jsme tam v době odběru jediní tak si myslíme, že není šance ale kdoví co se tam všechno stane :) Nicméně malého tak milujeme, že by jsme snad ani nechtěli vědět, že není náš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.11.13 19:11

Já jistotu mám. Je tak neuvěřitelně podobný mně i manželovi, že to cizí dítě fakt být nemůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
10.11.13 19:14
@K-Black píše:
Copak? jsi si někde štrejchla s černochem v průběhu umělého oplodnění, a teď máš nerva? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarka.10
10.11.13 19:41

No… aby si doktoři neulehčovali práci a prostě ty spermata jednoduše nemíchali a nenechali vyhrát to nejsilnější! :-)
Ono i smíchaný je to pořád funkční koktejl ne?? :-O

• Citovat
  • Upravit
72725
10.11.13 19:42

@sarka.10 :mrgreen: podle USA bych se rozhodně neřídila, tam je možné fakt všechno.. Klid, mají hodně kontrolních mechanizmů, aby se nestalo. I když vyloučit na 100% nejde nikdy nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarka.10
10.11.13 19:44
@K-Black píše:
Copak? jsi si někde štrejchla s černochem v průběhu umělého oplodnění, a teď máš nerva? :mrgreen:

no… asi bych neměla přiznávat, že jsem trochu rasistka :-D… ale jako nosit černocha!!! :-D néé!

• Citovat
  • Upravit
sarka.10
10.11.13 19:44
@sarka.10 píše:
no… asi bych neměla přiznávat, že jsem trochu rasistka :-D… ale jako nosit černocha!!! :-D néé! kdyby mi tohle nějakej doktor udělal, tak budu zabíjet
  • Citovat
  • Upravit
14046
10.11.13 19:50

Tak mě nejprve ukazovali pipetu a musela jsem odsouhlasit, ze je tam nase jmeno, tedy, ze je to nas material

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.11.13 19:54
@sarka.10 píše:
No… aby si doktoři neulehčovali práci a prostě ty spermata jednoduše nemíchali a nenechali vyhrát to nejsilnější! :-)
Ono i smíchaný je to pořád funkční koktejl ne?? :-O
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.