Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarka.10 100% je zaručená na světě pouze jedna věc - že umřeš, ve všem ostatním může vždy k nějaké chybě dojít.
Tak jako kecala bych, kdybych tvrdila, že mě to nenapadlo, co do mě vpravili. Nicmíně vím, že je to blbost.
Mimochodem úplně stejně by mohli dát manželovo sperma a jiné vajíčko ![]()
I ČR je země neomezených možností, kde je nemožné skutečností…
Zakladatelko, držím palce, ať nikdo ze sloužícího personálu neudělá chybu… protože všude dělají jenom lidi. Ale stávat by se to nemělo.
Copak? jsi si někde štrejchla s černochem v průběhu umělého oplodnění, a teď máš nerva? ![]()
Jasně, že může dojít snadno k chybě.. Nám oplodňovali vajíčko v neděli a byli jsme tam v době odběru jediní tak si myslíme, že není šance ale kdoví co se tam všechno stane
Nicméně malého tak milujeme, že by jsme snad ani nechtěli vědět, že není náš ![]()
Já jistotu mám. Je tak neuvěřitelně podobný mně i manželovi, že to cizí dítě fakt být nemůže ![]()
@K-Black píše:
Copak? jsi si někde štrejchla s černochem v průběhu umělého oplodnění, a teď máš nerva?
No… aby si doktoři neulehčovali práci a prostě ty spermata jednoduše nemíchali a nenechali vyhrát to nejsilnější! ![]()
Ono i smíchaný je to pořád funkční koktejl ne?? ![]()
@sarka.10
podle USA bych se rozhodně neřídila, tam je možné fakt všechno.. Klid, mají hodně kontrolních mechanizmů, aby se nestalo. I když vyloučit na 100% nejde nikdy nic. ![]()
@K-Black píše:
Copak? jsi si někde štrejchla s černochem v průběhu umělého oplodnění, a teď máš nerva?
no… asi bych neměla přiznávat, že jsem trochu rasistka
… ale jako nosit černocha!!!
néé!
@sarka.10 píše:
no… asi bych neměla přiznávat, že jsem trochu rasistka… ale jako nosit černocha!!!
néé! kdyby mi tohle nějakej doktor udělal, tak budu zabíjet
Tak mě nejprve ukazovali pipetu a musela jsem odsouhlasit, ze je tam nase jmeno, tedy, ze je to nas material
@sarka.10 píše:
No… aby si doktoři neulehčovali práci a prostě ty spermata jednoduše nemíchali a nenechali vyhrát to nejsilnější!
Ono i smíchaný je to pořád funkční koktejl ne??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, holky. Prosím Vás… je v ČR 100% zaručené, že u umělého oplodnění použijí partnerovo sperma? Už jsem totiž na internetu četla o případech, kdy v USA oplodnili omylem spermatem cizího může a přišlo se na to už pozdě! Moc děkuju!