Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky.
Máte někdo zkušenost s touto cestovní kanceláří?
Rezervovali jsme dovču a já nikde nemohu najít recenzi…
Ahoj,
přes tuto ck jsme si v únoru také objednali dovolenou. Než jsme ji potvrdili, tak jsme se s ck spojili a na vše důležité, co nás zajímalo jsme se ptali. Byli ochotní a v pohodě. Už máme zaplacenou zálohu a vše potřebné k odjezdu na dovolenou
… Jen to datum se stále ještě moc nepřiblížilo ![]()
@Handulka14 Jojo, v naprostém
Máme už i kontakt na pronajímatele, adresu, vše potřebné, jen vyjet ![]()
Platili jsme pouze zálohu a zbytek budeme dávat až na místě. Takže to tak asi také budete mít.
Na odkazu níže najdeš ještě nějaké recenze… Někdo tam psal, že je smlouva v angličtině. My ji teda máme v našem jazyce…:
Hmm, tak odkaz poslat prý nejde, ale když zadáš do hledání diskuzí název agentury, tak ti to najede.
Obnovuju diskuzy…mate nejake aktulani zkusenksti s touto agenturou? Vcera jsme dali rezerve a dnes mame poslat zalohu..je v pohode? Dostali jste vzdy objekt ktery jste si zaplatili? Mame pos! at 25 procent a zbytek max 6 tydnu pred odjezdem..pochopila jsem ze tahle agentura je neco jako invia zexto neni cestovka jen zprostredkuje..jak mam obavy zda se loslane penize dostanou majiteli objektu…moc recenzi jsem nenasla a kdyz jo, tak fo bylo pade na pade…
Jé, zrovna od těch chceme teď taky objednat dovolenku, tak si taky počkám.
@smurfka, @mischelinka - mám ty nejlepší zkušenost, můžu doporučit!!!
vždy jsme dostali to, co jsme si objednali, komunikace super, vše ok ![]()
@smurfka Loni to fungovalo, všechno bylo v pořádku. Kamarádům dřív taky. Není to dle mě cestovka, ale agentura, která zprostředkuje pronájem.
Chtěl jsem se zeptat jak jste platili dovolenou? Poslali vám číslo účtu z casamunda nebo přišel mail od nějaký firmy intercholer?