Ck Casamundo - zkušenosti, recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
430
20.3.14 12:26

Ck Casamundo - zkušenosti?

Ahojky holky.
Máte někdo zkušenost s touto cestovní kanceláří?
Rezervovali jsme dovču a já nikde nemohu najít recenzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
235
20.3.14 13:03

Ahoj,
přes tuto ck jsme si v únoru také objednali dovolenou. Než jsme ji potvrdili, tak jsme se s ck spojili a na vše důležité, co nás zajímalo jsme se ptali. Byli ochotní a v pohodě. Už máme zaplacenou zálohu a vše potřebné k odjezdu na dovolenou :dance:… Jen to datum se stále ještě moc nepřiblížilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
20.3.14 16:04

@Kallis A vše v pořádku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.3.14 07:41

@Handulka14 Jojo, v naprostém :) Máme už i kontakt na pronajímatele, adresu, vše potřebné, jen vyjet :)

Platili jsme pouze zálohu a zbytek budeme dávat až na místě. Takže to tak asi také budete mít.

Na odkazu níže najdeš ještě nějaké recenze… Někdo tam psal, že je smlouva v angličtině. My ji teda máme v našem jazyce…:

Hmm, tak odkaz poslat prý nejde, ale když zadáš do hledání diskuzí název agentury, tak ti to najede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.1.16 07:41

Obnovuju diskuzy…mate nejake aktulani zkusenksti s touto agenturou? Vcera jsme dali rezerve a dnes mame poslat zalohu..je v pohode? Dostali jste vzdy objekt ktery jste si zaplatili? Mame pos! at 25 procent a zbytek max 6 tydnu pred odjezdem..pochopila jsem ze tahle agentura je neco jako invia zexto neni cestovka jen zprostredkuje..jak mam obavy zda se loslane penize dostanou majiteli objektu…moc recenzi jsem nenasla a kdyz jo, tak fo bylo pade na pade…

• Citovat
  • Upravit
6538
18.1.16 08:07

Jé, zrovna od těch chceme teď taky objednat dovolenku, tak si taky počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
18.1.16 08:47

@smurfka, @mischelinka - mám ty nejlepší zkušenost, můžu doporučit!!! :palec: vždy jsme dostali to, co jsme si objednali, komunikace super, vše ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
18.1.16 09:38

@smurfka Loni to fungovalo, všechno bylo v pořádku. Kamarádům dřív taky. Není to dle mě cestovka, ale agentura, která zprostředkuje pronájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.24 11:31

Dotaz

Chtěl jsem se zeptat jak jste platili dovolenou? Poslali vám číslo účtu z casamunda nebo přišel mail od nějaký firmy intercholer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí